İki kilogram metamfetamin ele geçilirdi: 6 gözaltı

Şanlıurfa’da durdurulan iki ayrı araçta yapılan aramada, 2 kilogram metamfetamin ve 33 bin 860 paket kaçak sigara ele geçirilirken olayla ilgili 6 kişi de gözaltına alındı.

Haberler 14.01.2018 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa l Emniyet müdürlüünden yaplan açklamada, Diyarbakrdan anlurfa gelen bir araçta yaplan aramada 2 kilo metamfetamin, Mardin yolunda ise bir tankerin dorsesinde yaplan aramada 33 bin 860 paket kaçak sigara ele geçirildii belirtildi.

Açklamada Kom ube Müdürlüünce kaçakçln önlenmesi amacyla yaplan çalmalar srasnda Mardin yolunda kontrol edilen bir tankerin dorse bölümünde gizlenmi vaziyette 33 bin 860 paket gümrük kaça sigara ele geçirilmitir. Narkotik ube Müdürlüü tarafndan ilimizde uyuturucu ile mücadele kapsamnda yaplan çalmalarda ise, Diyarbakr istikametinden ilimize gelen özel bir araçta yüklü miktarda uyuturucu tand bilgisi alnmas üzerine bahse konu araç tespit edilerek ilimiz giriinde durdurulmu yaplan aramada benzin deposuna zulalanm ekilde dört parça halinde toplamda 2 Kilo Met-amfetamin ele geçirilmitir. denildi.

Açklamada, ele geçirilen metamfetamin ve kaçak sigara ile ilgili 6 kiinin de gözaltna alnld bildirildi. (LKHA)

Ana Sayfaya Git