İkiz bebeklerinin canına kast eden hamile kadın, kendini bıçakladı

Edirne'de 6 haftalık hamile bayan, ikizlerinin canına kast ederek kendini bıçakladı

Haberler 15.11.2016 - 16:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirnede karnna bçak saplayan hamile kadn konuuluyor. 6 haftalk olan genç bayan ikiz çocuklarna hamileydi. Sevgilisinden hamile kaldktan sonra ayrlan ve ak acs çektii iddiaaryla karnna bçak saplayarak iki cana kymak isteyen genç kadnn Semiliye polis merkezinde verdii ifade de kan dondurucu türdendi. kizlerin durumunda ise hayati bir tehlike bulunmamakta.

Bir süre önce einden boanan bir çocuk annesi G.O., geçen perembe günü evinin mutfanda bçakla kendisini karnndan yaralad. Eve gelen komusu tarafndan kanlar içinde bulunan G.O., Edirne Sultan 1nci Murat Devlet Hastanesine kaldrld. Alt haftalk ikiz bebeklere hamile olduu belirlenen G.O., tedaviye alnrken, hastane yönetimi polise haber verdi.

Tedavisinin ardndan alnan ilk ifadesinde karnndaki bebekleri öldürmek için bçak sapladn söyleyen G.O., 5 gün sonra taburcu edildi. Yaplan muayenede ikiz bebeklerin hayati tehlikelerinin olmad anlald.

BEBEN DOMASINI STEMEDM

Selimiye Polis Merkezinde ifadesi alnan G.O., ismini vermek istemedii sevgilisinden ayrldn belirterek, Ak acs çekiyordum. Mutfakta aldm bça karnma sapladm. Eve gelen komum görünce beni hastaneye götürdü. Alt haftalk hamileyim. Eski sevgilimden olan bebein domasn istemedim. Kimsenin suçu yoktur dedi.

Edirne Adliyesine sevk edilen ve kastan öldürmeye teebbüs suçlamasyla hakknda soruturma açlan G.O., savclk ifadesinin ardndan tutuksuz yarglanmak üzere serbest brakld.

dha

Ana Sayfaya Git