İkizi ve karnındaki bebeğiyle öldü

Gaziantep’in Nizip İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, karşı şeride geçip doğuma giden Hatice Kübra Karalı'nın bulunduğu otomobile, ardından demir bariyerlere çarptı. Kazada 37 yaşındaki Asuman Marangoz ve 9 aylık hamile olan ikizi 20 yaşındaki Hatice Kübra Karalı karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı.

Haberler 06.11.2016 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, öle saatlerinde Gaziantep-Nizip karayolunun 40nc kilometresinde meydana geldi. Nizip yönüne ilerleyen Ouz Albayndr yönetimindeki 01 AFE 61 plakal otomobil, kontrolden çkp kar eride geçti ve 9 aylk hamile ei Hatice Kübra Karaly Gaziantepe douma götüren 26 yandaki Halil Karalnn kulland 27 TH 472 plakal otomobile, ardndan da demir bariyerlere çarptktan sonra durdu. Kazada sürücüler Ouz Albayndr ve Halil Karal ile araçta bulunan Hatice Kübra Karal ve onun ikizi Asuman Marangoz yaraland.

hbar üzerine olay yerine gelen salk görevlileri tarafndan yarallardan Ouz Albayndr Gaziantepe, dierleri ise ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesine götürüldü. Nizipte Mehmet Cankesen Acil Servisinde tedaviye alnan yarallardan Asuman Marangoz ve hamile olan ikizi Hatice Kübra Karal yaplan müdahaleye karn karnndaki bebeiyle birlikte kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Kazada ölenlerin cesetleri otopsi için morga konulurken, sürücüler Halil Karal ve Ouz Albayndrn tedavileri devam ediyor. Hurda ynna dönen araçlar çekici yardmyla otoparka çekilirken, kazayla balatlan soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git