İletişim Başkanı Altun: Irkçılık en büyük hastalıktır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Nişantaşı'nda başörtülü bir kadına yapılan saldırıyı eleştirerek, "Bu barbarlığı kabul etmemiz mümkün değildir. Irkçılık en büyük hastalıktır" dedi.

Haberler 10.06.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

letiim Bakan Altun, stanbul Niantanda baörtülü bir kadna yaplan saldryla ilgili açklama yapt. Altun, Twitter hesabndan yapt açklamada Kanadada slam kartl yüzünden Müslüman kardelerimizi hayattan koparan faist saldrya üzülürken, yan bamzda Niantanda ayn saiklerle baörtülü bir kardeimize saldrlyor. Bu barbarl kabul etmemiz mümkün deildir. Irkçlk en büyük hastalktr ifadelerini kulland.

TOPLUMSAL HUZURU BOZDULAR

Altun, aktivistlerin sessiz kalmasn eletirerek Bu barbarl telin ediyorum. Ülkemizde ne yazk ki yllar yl birileri topluma yersiz korkular zerkettiler. Kirli ve hastalkl ruh hallerini ideoloji diye pazarladlar. Dini deerleri benimseyen geni toplum kesimlerini ötekiletirerek toplumsal huzuru bozdular. te onlar bugün Niantanda yaanan iddetin ortadr. Bir de buradan unu sormak istiyorum. Bu iddete maruz kalan kii baörtülü olduu için mi baz insan haklar savunucular, kadn haklar aktivistleri seslerini çkarmyorlar? Nedir bu onaylayc sessizliin srr?

nsan, erefi mahlkattr. Kii kendisi için istediini dieri için istemedikçe gerçek huzur ve güven ortamnn olumas mümkün deildir. Bu ülkeyi kalpleri nefretten kararm olanlara brakmayacaz. Huzur için, güven için, istikrar için, istikbalimiz için daha çok çalacaz açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git