İnci Ertuğrul Kaybolan Çiçekler Hatice annesi tarafından öldürülmüş

FOX TV ekranlarının İnci Ertuğrul Kaybolan Çiçekler programında Hatice'nin aranma çalışmaları neticeye ulaşmıştı. Bu sezon başlayan ve kayıp çocuklarının akıbetlerinin belirlendiği Kaybolan Çiçekler'de uzunca bir süredir aranan Afynkarahisar Şuhut'tan 16 yaşındaki Hatice T'nin cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Haberler 01.06.2017 - 14:45 Son Güncelleme : 01.06.2017 - 15:57

FOX TV ekranlarnn Kaybolan çiçekler programnda Haticenin aranma çalmalar neticeye ulamt. Bu sezon balayan ve kayp çocuklarnn akbetlerinin belirlendii Kaybolan çiçeklerde uzunca bir süredir aranan Afynkarahisar uhuttan 16 yandaki Hatice Tnin cinayete kurban gittii örenildi. Kaybolan çiçekler de 8 aydr annesinin gözya döktüü cinayetin azmettiricisi de yie kendisi çkt. Olay ile alakal Kaybolan çiçekler canl yaynda uzunca bir süredir katlan ve gözya döken Haticenin annesinin anlattklar itiraf ve detaylar detayda.

Afyonkarahisarda yaklak 8 aydr kendisinden haber alnamayan 16 yandaki Hatice Tnin annesi Fadime T, katld bir televizyon programnda, kzn ayn köyde oturan bir kiinin kaçrp öldürdüünü, durumdan haberinin olduunu söylemesi üzerine tutukland. uhut ilçesine bal Oynaanl Köyünde oturan Hatice T, 11 Ekim 2016da Bakkala ekmek almaya gidiyorum diyerek ayrld eve bir daha dönmedi. Genç kzn yaknlar jandarmaya kayp bavurusunda bulundu. Yaplan aramalarda Hatice Tnin izine rastlanamad.

Dün bir televizyon kanalnda yaynlanan programda genç kzn annesi Fadime T, kzn ayn köyde yaayan 44 yandaki S.Ann kaçrdn söyledi.

Telefonla görütüü S.Ann, Kzn kaçracam dediini öne süren Fadime T, kendisinin de Öldür onu cevabn verdiini anlatt.

Fadime T, sonraki görümesinde de S.Ann, Dediimi yaptm, öldürdüm. Sonra da uçuruma attm. dediini iddia etti.

Program çknda, uhut Cumhuriyet Savclnn talimatyla gözaltna alnarak ilçeye getirilen kadn, jandarmadaki ilemlerinin ardndan uhut Devlet Hastanesinde salk kontrolünden geçirildi.

Fadime T, hastane çknda gazetecilere, Benim çocuum ölmedi, yayor. dedi.

Adliyeye sevk edilen kadn tutukland. Olayla ilgili S.Ann yakalanmas için çalma balatld.

Kadnn avukat Selahattin Büyükkalayc, yapt açklamada, u anda soruturma devam ediyor. Programdaki beyanlarn tekrar etmitir. Suçlama yardm ve yataklk. diye konutu.

KAYIP KADRYEDE ÖLDÜRÜLMÜTÜ

Kaybolan çiçekler programnda 17 yandaki Kadriyenin 63 yandaki bakkal Mehmet Liv tarafndan 12 yandan bu yana cinsel tacize uradn açk bir dille söyleyen Kadriyenin annesi Necla bu durumu yllardr bunu bildiini de itiraf etti.

Bakkal Mehmet Livin yllardr Kadriyeyi istismar ettiini örenen Kadriyenin amcas Ergun ve arkada Olcay, bakkal Mehmete antaj yapmaya balad. Kadriyenin annesi Necla ve aabeyi Necatiye göre; antajclar bu yolla bakkal Mehmet Livden binlerce lira szdrdlar. Kadriyenin aabeyi Necatiye göre ise antaj için çekilen uygunsuz görüntüleri izleyenler arasnda amca Ergun G. de vard ve amca da bu yolla bakkal Mehmet Livden para szdrmt.

Kadriyenin annesi Neclann kan donduran itiraflar bununla da kalmad. Kznn amcas tarafndan da istismara uradn belirten Necla, olay gününü anlatrken gözyalarn tutamad.

Ana Sayfaya Git