Çocukların tabanca ile oyunu kanlı bitti! 2 çocuk öldü

Kastamonu İnebolu ilçesinde yaşanan korkunç olay da 2 çocuk yaşamını yitirdi, 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Eline geçirdikleri silah ile oynaaya aşlayan iki çocuk, silahın ateş alması neticesinde hayatını kaybetti.

Haberler 01.07.2017 - 02:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kastamonu nebolu ilçesinde yaanan korkunç olay da 2 çocuk yaamn yitirdi, 1 kiinin de yaraland örenildi. Eline geçirdikleri silah ile oynaaya alayan iki çocuk, silahn ate almas neticesinde hayatn kaybetti.

neboluya bal Kabalar köyünde E.G. (11) ile kuzenleri .B. (12) ve O.B. (13) evde bulduklar tabancayla oyun oynamaya balad.

Tabancann ate almas sonucu E.G. ve kuzenleri yaraland. Yarallardan durumu ar olan E.G. ve .B. ambulanslarla nebolu Devlet Hastanesine, O.B. ise Küre Devlet Hastanesine kaldrld.

Göüs ksmndan yaralanan E.G. hastanede yaplan müdahaleye ramen hayatn kaybetti. Bandan yaralanan .B. ile kolundan yaralanan O.B. ilk müdahalelerinin ardndan Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

.B. de hastanedeki müdahalelere ramen kurtarlamad.

çocuklarn büyükannesi Satiye G, AA muhabirine, evde otururken çocuklarn bulunduu dier odadan tek el silah sesi duyduunu ifade etti.

Seydiler ilçesinde ikamet eden .B. ve O.B. kardelerin anne ve babasnn 15 gün önce tedavi için stanbula gittii, bu nedenle nebolunun Kabalar köyünde yaayan daylar Yavuz Gnin evinde kaldklar örenildi.

nebolu Cumhuriyet Basavcl, olayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git