İnönü Üniversitesinde son dakika patlama

İnönü Üniversitesi'nden son dakika patlama haberi gündeme otururken, detaylı bilgi Üniversite yetkililerince verildi. Yapılan açıklamaya göre İnönü Üniversitesi labarovarında patlama olduğu açıklandı.

Haberler 13.06.2020 - 13:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nönü Üniversitesinden son dakika patlama haberi gündeme otururken, detayl bilgi Üniversite yetkililerince verildi. Yaplan açklamaya göre nönü Üniversitesi labarovarnda patlama olduu açkland.

Malatya nönü Üniversitesinde laboratuvarda meydana gelen patlamann ardndan çkan yangn kontrol altna alnd.

Üniversitenin merkez kampüsünde bulunan Merkez Laboratuvarda sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama yangna neden oldu.

hbar üzerine olay yerine çok sayda itfaiye ve salk ekibi sevk edildi.

Ekiplerin2 saat süren çalmasnn ardndan yangn kontrol altna alnd.

nönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kzlay, patlamaya ilikin AA muhabirine yapt açklamada, olay srasnda laboratuvarda kimsenin bulunmadn, herhangi bir yaralanmann olmadn belirtti.

Yangnn tamamen kontrol altna alndn hatrlatan Kzlay, Patlamann nedenini aratryoruz. Olay sonras itfaiye ekipleri hemen olaya müdahale etti ve kontrol altna almay baardk. Bende hemen patlamann olduu yere geldim ve burada incelemeyi balattm. çok ükür herhangi bir arkadamz yaralanmad. Bir miktar maddi hasarmz var. dedi.

Ana Sayfaya Git