İrem Derici zayıflama hastalığında tedavi altında mı?

İrem Derici'nin aşırı kilo vermiş hali aşına dert açacağa benzemekte. Öyle ki herkes İrem Derici'nin o hali hakkında türlü türlü yorumlar yapmıştı. Son olarak ise İrem Derici aşırı zayıfladığı için hastaneye kaldırıldı söylentileri de gazetelerdeki yerini aldı.

Haberler 09.07.2017 - 17:30 Son Güncelleme : 09.07.2017 - 17:45

rem Dericinin ar kilo vermi hali ana dert açacaa benzemekte. Öyle ki herkes rem Dericinin o hali hakknda türlü türlü yorumlar yapmt. Son olarak ise rem Derici ar zayflad için hastaneye kaldrld söylentileri de gazetelerdeki yerini ald. Verdii kilolar ile gündemde olan sarkc gerçekten tedavi görüyor mu?

rem Derici gazetelerde hakknda çkan bu iddialar akabinde sosyal medya adresinden paylamda bulundu.

rem Derici, 1 yllk ak Lider ahini önceki gün tamamen sildi! Popçu, eski sevgilisiyle çektirdii tüm fotoraflar bir kovaya koyup Tarkann arks eliinde yakt! Bu anlar da instagramda yaynlad...

SOSYAL MEDYADAN FOTORAFLARINI SLD

Takvimde yer alan habere göre; Bu haberle ünlü sanatç Selami ahinin ei Didem ahinin keyfi iyice katlanacak. Ünlü çiftin oullar Liderle 1 yllk ak geçtiimiz günlerde son bulan rem Derici, eski sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi sürdürüyordu. Sosyal medyadaki ak fotoraflarn silen ikili, önceki gün takiplemeyi brakt.

ANNE AHN çOK SEVNECEK!

Barmak için son ümidini yitiren Derici, eski günlerini bir kalemde sildi. Derici, Lider ahinle çektirdii fotoraflarn bir kovaya doldurup yakt. Bu anlar sosyal medyada paylaan popçu, videoya Tarkann Yak bütün fotoraflarn arksnn Bu gece ümitlerini al koynuna sözlerini de ekledi. Olunun Dericiyle ilikisine scak bakmayan anne ahin de tamamen biten akla rahat bir nefes ald.

Ana Sayfaya Git