İşadamlarından mucurlu yol tepkisi

Batman’da bir grup işadamı, sürekli trafik kazalarının yaşandığı Beşiri karayoluna mucur serilmesine tepki gösterdi. İşadamları, yolu kısa süreli trafiğe kapatarak, eylem yaptı.

Haberler 14.07.2018 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda sürekli kazalarnn yaand Beiri yoluna mucur serilmesine bir tepki de i adamlarndan geldi. Organize Sanayi Bölgesi ile çöplük Kava arasnda Karayollar Bölge Müdürlüü tarafndan serimi yaplan mucurun 3 bin çalan ölüm ve yaralanma tehlikesi ile kar karya brakt belirten iadamlar, yolu ksa süreli trafie kapatarak, eylem yapt.

OSB Müteebbis Heyeti Bakan Yardmcs Mehmet Hadi Yalçn, yola mucur serme çalmalar baladnda Karayollaryla görümeye gittiklerini anlatarak, Bize geç kaldmz söylediler. Yaplmas gereken yere kadar bitirelim, ondan sonra durduracaz dediler. Fakat buna ramen uraya kadar geldiler ondan sonra durdurmadlar. Dünden beri yaklak 10 tane kaza oldu. Mucuru durdurmalarn istiyoruz. Burada günde yaklak 3 bin insan ie gidip geliyor ve bunlar servisle gidip geliyor. Patronlar saat 08.00da orada olmad zaman niye 08.30da geldin diyebilir. Bu insanlar acele etmek zorunda. Benim, senin gibi 20 ile 30 ile gidemez. Bizim istediimiz ey sadece mucur çalmalarn durdurmalar. Buraya scak asfalt yaplmasn istiyoruz dedi.

adam Aziz Yavuz ise uana kadar 3 tane insan öldü, 10 tanede yaral var. Daha kaç tane insan ölecek. nsanlarn ölmesi mi gerekiyor. Lütfen duyarl olsunlar. çalmay durdurun diyoruz diye konutu.

Eylem srasnda olay yerine gelen jandarma ekipleri ise, iadamlarnn eylemlerinin sonlandrmasn istedi. Grup, daha sonra dald.

Ana Sayfaya Git