Işık ihlali 3 cana mal oldu

Çorum Alaca'da meydana gelen kaza da TIR'ın altında kalan otomobilde bulunan 3 kişinin yaşamını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haberler 14.07.2017 - 14:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çorum Alacada meydana gelen kaza da TIRn altnda kalan otomobilde bulunan 3 kiinin yaamn kaybettii 2 kiinin de yaraland açkland.

Hac Salepin (50) kulland plakas örenilemeyen tr, çevre yolundaki Zile kavanda, Ahmet Ömür (48) yönetimindeki 43 LU 451 plakal otomobille çarpt.

çarpmann etkisiyle otomobili altna alarak sürükleyen tr, daha sonra yola devrildi. Dier sürücülerin ihbaryla olay yerine kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü ile beraberindeki ei Sibel (44) ve kz Ahsen Ömür (14) olay yerinde hayatn kaybetti. Otomobilde bulunan Cihan Ömür (19) ile devrilen trn oförü Salep yaraland.

Ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesine kaldrlan yarallardan Ömür, ilk müdahalesinin ardndan Hitit Üniversitesi çorum Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. Ömürün durumunun ar olduu örenildi.

Otomobildeki cenazeler, itfaiye ekiplerince araçtan çkarlarak cumhuriyet savcsnn incelemesinin ardndan morga götürüldü.

Kaza nedeniyle trafie kapanan karayolu, çalmalarn ardndan ulama açld.

Kazada hayatn kaybeden sürücü Ahmet Ömürün, Tokatn Pazar ilçesindeki devlet hastanesinde yönetici olduu ve ailesiyle Ankaradaki bir hastaneye gittii örenildi.

Bu arada MOBESEye yansyan kaza görüntüsünde, tr sürücüsünün krmz k ihlali yapt görüldü.

Ana Sayfaya Git