İşini özenle yapan işçi!

Çöp arabasını özenle temizleyen temizlik işçisi sosyal medyada ilgi odağı oldu

Haberler 21.09.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan ilçesinde temizlik içisi Ecvet Ürünün kulland el arabasn özenle temizledii görüntüler ksa sürede sosyal medyada ilgi oda oldu.

Tatvan Belediyesi Temizlik leri Müdürlüünde çalan 5 çocuk babas Ürünün, temizlik arabasn bezle sildiini gören çevredekiler, görüntülerini çekerek sosyal medyada paylat.

Ksa sürede çok sayda kiinin beendii görüntüleri izleyenler, içinin arabas için gösterdii özene kaytsz kalmayarak destek mesajlar verdi.

Tatvan Belediye Bakan Mehmet Emin Geylani de örnek davranndan dolay 45 yandaki Ürünü tebrik etti.

Geylani, sosyal medyadan yapt paylamda Aln teri ile elde edilmi kazanç hem güzel hem temiz hem de helaldir. Emekçi kardeimizin emeine yüreine salk. Helal olsun. Bizlere de ne mutlu ki iine deer veren mesai arkadalarna sahibiz. ifadelerine yer verdi.

ARABAMI SÜREKL DEZENFEKTE EDYORUM

çar merkezindeki temizlik iinde çalan Ürün, Her sabah ie balarken arabam ykyorum. Ölen mesai arasnda da arabam tekrar ykayp dezenfekte ediyorum. Akam yine arabam temizleyip belediyeye teslim ediyorum. Devletin malna iyi bakyorum. Devletin mal bizim malmzdr. dedi.

5 çocuunun da örenci olduunu belirten Ürün, iini severek yaptn, bu iten kazand parayla ailesini geçindirdiini belirterek, Belediye Bakan Geylaniye desteklerinden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git