Isparta'da son dakika cinayet! Anne babasını bayram arefesinden öldürdü

Isparta'da son dakika cinayet. Isparta'da bir şahıs anne babasını öldürdükten sonra polise teslim oldu. Isparta'da yaşanan olayda 44 yaşında bir şahıs babasıyla tartışmaya başladı. tartışmaya başlayan adamın cinnet geçirdikten sonra annesini babasını öldürdüğü açıklandı.

Haberler 23.05.2020 - 19:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ispartada son dakika cinayet. Ispartada bir ahs anne babasn öldürdükten sonra polise teslim oldu. Ispartada yaanan olayda 44 yanda bir ahs babasyla tartmaya balad. tartmaya balayan adamn cinnet geçirdikten sonra annesini babasn öldürdüü açkland.

Olay, dün akam saatlerinde Yayla Mahallesi 130. cadde üzerindeki 4 katl bir apartmann son katnda meydana geldi. ddiaya göre, iftar öncesinde R.A.(44) ile emekli astsubay babas Nizamettin A.(79) arasnda henüz bilinmeyen bir nedenden dolay tartma çkt.

Tartma srasnda R.A. önce babas Nizamettin A.y sonra da kendisine engel olmak isteyen annesi Seher A.y (71) bçaklayarak öldürdü.

Olayn ardndan karakola giden R.A. polise teslim oldu. Olayn geçtii daireye gelen polis, çiftçin cansz bedeni ile karlat. çiftin cenazeleri otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Aratrma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldrld.

R.A.nn bir süre önce einden ayrld ve isiz olduu örenildi.

SOKAK ZNNDE HTYARLARI SEVN, KORUYUN DEM

Olu tarafndan öldürülen emekli astsubay Nizamettin A.nn, koronavirüs tedbirleri kapsamnda 65 ya ve üstü vatandalar için uygulanan izinde kent merkezinde bir bankta otururken cep telefonu ile çekilen görüntüleri ortaya çkt. Son verilen izinde sokaa çkan Nizamettin A.nn çok sevinçli olduu o anlarda, Sokaklar ihtiyar kadn ve erkeklerle doldu. Ispartann sokaklarn gezdim. Hep maskeli geziyorlar. htiyarlar olmasayd, husumetler, belalar, sel gibi yaard. Ayet ve hadis var. Onun için ihtiyarlar sevin, koruyun. çünkü bugün siz de gençsiniz, ama yarn ihtiyar olacaksnz dedii görüntülere yansd.

Ana Sayfaya Git