İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın paniği

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son dakika yangın paniği. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi süregeliyor.

Haberler 22.06.2020 - 23:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesinde son dakika yangn panii. stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesinde çkan yangna itfaiye ekiplerinin müdahalesi süregeliyor.

stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesinde çkan yangn, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonras kontrol altna alnd.

Alnan bilgiye göre, Samatyadaki stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangn çkt.

Olay yerine çok sayda itfaiye ekibi sevk edildi. Hastanenin ikinci katnda çkan yangn, kontrol altna alnarak duman tahliyesi yapld.

stanbul Valiliinden yaplan açklamada ise unlar kaydedildi:

stanbul Samatya Eitim ve Aratrma Hastanesi Nöroloji Bölümünde bugün saat 21.30da henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangn çkmtr. Söz konusu yangn itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altna alnm ve hastalar tahliye edilmitir. Alnan ilk bilgilere göre çkan yangnda herhangi bir yaral ve can kaybmz yoktur. Konuyla ilgili tahkikata balanmtr.

Salk Bakanlndan stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesindeki yangna ilikin açklama

Salk Bakanlndan, stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesindeki yangna ilikin, Duman tahliyesinin tamamlanmasnn ardndan hastane normal hizmetine devam edecektir. açklamas yapld.

Bakanlktan yaplan yazl açklamada, Samatyadaki stanbul Eitim ve Aratrma Hastanesinde saat 21.30da çkan yangnn ksa sürede söndürüldüü, yangnda can kayb veya yaralnn bulunmad ifade edildi.

Açklamada, Hastanenin ikinci katnda nöroloji-nöroirurji servisinde çkan yangnn teknik bir sebepten kaynaklanmad belirlenmitir. Sebebiyle ilgili tahkikat devam etmektedir. Duman tahliyesinin tamamlanmasnn ardndan hastane normal hizmetine devam edecektir. bilgisi paylald.

Ana Sayfaya Git