Emniyette yeni FETO dalgalanması - 120 gözaltı

İstanbul Emniyeti'nde son dakika FETO dalgalanması. 120 kişi emniyette gözaltına alındı. Peki emniyet gözaltına alınan listesi açıklandı mı?

Haberler 07.10.2016 - 13:42 Son Güncelleme : 07.10.2016 - 15:56

EGM Emniyet Genel Müdürlüğünde son dakika FETO baskını. Gün gün duyulan Feto operasyonlarında Emniyette yeni bir dalgalanma bugün yaşandı. Bu kapsamda İstanbul Emniyet Müdürlüğünde bünyesinde çalışan çok sayıda personele gözaltı verildi. İstanbul Emniyeti gözaltına alınan personel sayısının 120 olarak açıklanmasından sonra gözaltına alınan listesi de merak edild. EGM İstanbul son dakika açıklamay yaptı mı? detaylar diyarbakirsoz.comda

İSTANBUL EGMDE İKİNCİ DALGALANMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandığı tespit edilen üçüncü sınıf emniyet müdürü 4, dördüncü sınıf emniyet müdürü 12 ile 8 emniyet amiri ve 142 başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

BYLOCK ŞİFRELEME UYGULAMASI KULLANANLARA OPERASYON

Sabah saatlerinde İstanbulun 26 ilçesi ve 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, üçüncü sınıf emniyet müdürü 3, dördüncü sınıf emniyet müdürü 8 rütbeli personel ile 6 emniyet amiri ve 103ü başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı olmak üzere toplam 120 şüpheli gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRLERİ DE VAR

Şüpheliler arasında üçüncü sınıf emniyet müdürleri Ramazan Karaoğlan, Nazım Dorak ve Hasan Taşkıran ile dördüncü sınıf emniyet müdürleri Dinçer Ay, Sultan Ahmet Demirci ve Timur Bunlunun olduğu belirtildi.

YUNANİSTANA KAçTI

akkında gözaltı kararı bulunan ve 17 Aralık 2013ten sonra İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden alınarak Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan yine üçüncü sınıf emniyet müdürü Özcan Buldukun ise Yunanistana kaçtığı tespit edildi.

Ana Sayfaya Git