İstanbul Silivri'de kurtlar şehre indi!

İstanbul Silivri'de kurt görüldü iddiaları ve Silivri'de bulunan at çiftliğine saldırdı iddiaları geçtiğimiz akşam saatlerinden itibaren gündeme oturdu. Pek görülmemeiş olay olarak bilinen kurtların İStanbul'da gözükmeleri akabinde değerlerinin milyon dolarlara ulaşan atları parçalayıp öldürdüğü de iddia edildi.

Haberler 21.08.2017 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Silivride kurt görüldü iddialar ve Silivride bulunan at çiftliine saldrd iddialar geçtiimiz akam saatlerinden itibaren gündeme oturdu. Pek görülmemei olay olarak bilinen kurtlarn Stanbulda gözükmeleri akabinde deerlerinin milyon dolarlara ulaan atlar parçalayp öldürdüü de iddia edildi.

Beyciler mahallesi muhtar Yaar Köse ise Kurt doann bir parças. Kurt olmazsa domuzlar ürüyor. Domuzlar da ayçiçei tarlalarna zarar veriyorlar diyor.

Büyükçavuluda yar atlarnn da yetitirildii çiftlikte çalan smail smail, kurtlarn saldrlarna kargece- gündüz nöbet tuttuklarn, çiftliklerinde bir tayn kurtlarn saldrsna uramas sonucu yaralandn söylüyor. Bölgede ormana yakn yerlerde çok sayda at çiftlii bulunduunu, kurt saldrlarnn herkesi tedirgin ettiini anlatan smail smail, unlar söyledi:

Olay iki gün önce oldu. Ksacas tedirginiz. çünkü yan tarafmzdaki çiftlie kurtlar saldrd. Burada bir tay kurtlar telef etti. Sonra bizim taymzn da kurt saldrsna uramas sonucu arka bacandan yaralandn gördük. Bölgedeki at çiftlikleri tedirgin. Burada bir hayvann parçalanmas yenmesi dier hayvann bacandan yaralanmas. Bunu bir kurt yapabilir.

At çiftliinde 9 yldr çalan 38 yandaki Zeynel Karaman ise kurtlarn çiftlie geldii zaman köpein havlama sesine uyandn anlatt. Karaman, Köpei darya saldk. Kurt buradan saa sola saldryor diye. Köpein havlama sesini duydum. Sabah baktmda köpein kurtlarn saldrsna uradn ve yaralandn gördüm. Hemen tedavisin yaptm. çok büyük tedirginlik var, korku da var dedi.

Ana Sayfaya Git