İstanbul Sultanbeyli'de son dakika korkunç patlama... Çok sayıda yaralı var

İstanbul Sultanbeyli'de son dakika patlama. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralı sayısının çok olduğu açıklandı.

Haberler 14.11.2016 - 16:50 Son Güncelleme : 15.11.2016 - 00:16

stanbul Sultanbeylide son dakika patlama. Sultanbeylide bulunan bir sanayi sitesinde son dakika olarak meydana gelen patlama da 10 kiinin yaraland açklanrken, patlamnn sbeebi ile ilgili henüz bir açklama yaplmad. Bölgeye çok sayda ambulan gönderilirken, detaylar haberimizde olacak.

Sultanbeyli Oto Sanayi Sitesinde bir kozmetik imalathanesinde buhar kazannn patlamas sonucu meydana gelen patlamada 1i kadn 5 kii yaraland. Yarallardan birinin durumunun ar olduu örenildi.Olay, Sultanbeyli Oto Sanayi Sitesinde 4 katl binann en üst katnda bulunan kozmetik imalathanesinde saat 16.20 sralarnda meydana geldi. Alnan bilgiye göre, içilerin çalt srada henüz belirlenemeyen bir nedenle buhar kazan patlad. Patlamann etkisiyle içerideki kimyasal maddeler alev ald. Alevler bir anda binay sard.

1 AIR 5 YARALI

Bölgeye çok sayda itfaiye, polis ve salk ekibi sevk edildi. Patlamada içeride bulunan içilerden Nazmiye Aydn, Nuh Frat, Muhammet Kartal, Tayyar Araç ve Suriye uyruklu Hasan Omar yaraland. Yarallar, ambulansla hastaneye kaldrld. Tedavi altna alnan 5 yaraldan 1inin durumunun ar olduu örenildi.

YANGIN YARIM SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangn, itfaiye ekiplerinin yaklak yarm saatlik müdahalesi sonucu kontrol altna alnd. Polis çevrede geni güvenlik önlemi ald. Olay Yeri nceleme ekipleri de patlamann meydana geldii imalathanede inceleme yapt.

YER VE 3 OTOMOBL KULLANILMAZ HALE GELD

Patlama nedeniyle imalathanenin duvarlar yklrken, bina önünde park halinde bulunan 3 otomobil de kullanlamaz hale geldi.Patlama srasnda sanayi sitesinde bulunan vatandalar patlama ann anlatt.

Oto tamircisi esnaf, Ben burada kendim esnafm. Darda araba tamiri yaparken bir anda yüksek bir patlama sesi duyduk. Önce otobanda bir lastik patlams sandk. Ancak hemen karmzdaki iyerinde patlam olduunu fark ettik. yerinin duvarlar falan ykld, 3 araç pert oldu. Alt dükkanda biraz zarar var. Polis erit çekti,Hala olayn etkisindeyiz. dedi.

Bir baka esan da, yerinde çalyorduk, deprem oldu sandk. Bir ses geldi, gümbürtü sesi. dar baktmzda her taraf yanyordu. tfaiye gelip müdahale etmeseydi sanayii yanard eklinde konutu.tfaiye ekipleri soutma çalmas yaparken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Ana Sayfaya Git