İstanbul Sultangazi'de polisle silahlı çatışma

Her gün duyulan silahlı çatışmaların bir yenisi de Sultangazi'de yaşandı. TIR gaspettikleri belirlenen şahısların iş adamı Kenan Kırmaç'ın kaçırılıp öldürülmesi olayına karıştığı ileri sürüldü.

Haberler 22.11.2016 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sultangazide 4 gün önce tr gasbettikleri iddiasyla takibe alnan ve polisle silahl çatmaya giren üphelilerden biri ölmü, ikisi yaralanmt. Olayla ilgili çalma balatan polis ekipleri, 6 üpheliyi gözaltna almt.

Öte yandan, tekstilci Kenan Krmaç ile oförü Ö.Dnin 9 Kasmda Arnavutköyde kaçrld ihbar yaplm, polis ekipleri Krmaçn aracn yanm halde bulmu ve olay yerinde kan izlerine rastlamt.

Asayi ube Müdürlüü Gasp Büro Amirlii ekipleri, Sultangazide 4 gün önce tr gasbedenlere yönelik takip srasnda 1 kiinin öldüü, 2 kiinin yaral yakaland çatmaya ilikin gözaltna alnan üphelilerden birinin 9 Kasmda kaçrlan i adam Krmaçn oförü olduunu belirledi.

Soruturmay bu yönde genileten ekipler, arac Arnavutköyde yanm halde bulunan Krmaçn oförü Ö.D. ile A.K, T.K. ve Ü.çyi sorgulad.

Baz üphelilerin ifadelerinde Krmaç öldürdüklerini ve cesedini çorumda nehre attklarn söylemeleri üzerine, polis ekipleri bu ilde arama çalmas yapt. Nehir kenarnda kan izlerine rastlanan çalmalarda, Krmaçn cesedine ulalamad.

üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git