İstanbul'da denizde 10 günlük bilanço 4 ölü

İstanbul'da son 10 günde deizde 4 ceset çıkarıldığı öğrenildi. Kimlikleri bbelirlenemeyen cesetlerinin 2’si Boğaz; 2’si de Haliç’ten çıkarıldığı öğrenildi.

Haberler 21.06.2017 - 19:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda son 10 günde deizde 4 ceset çkarld örenildi. Kimlikleri bbelirlenemeyen cesetlerinin 2si Boaz; 2si de Haliçten çkarld örenildi.

Sahilde yürüyü yapanlar denizin üzerinde hareketsiz bir kiinin bulunduunu belirterek, polise haber verdi. Deniz Polisinin çkard 40 yalarnda erkek olduu belirlenen cesedin üzerinden kimlik çkmad. Bu olaydan 3 gün sonra 14 Haziranda stanbul Büyükehir Belediyesine bal STA ç ekipleri Haliçte deniz yüzeyinde temizlik yaparken denizde hareketsiz bir kiinin olduunu gördü.

ÜZERNDEN KMLK çIKMADI

Olay yerine gelen Deniz Polisi cesedi, temizlik teknesine alarak Balat skelesine çkard. Balat sahilinde hazr bekleyen salk ekiplerinin yapt incelemede cesedin 20 yalarnda bir erkee ait olduunu ve yaklak bir haftadr denizde bulunduu belirlendi. Gencin üzerinden kimlik çkmad.

BTKNN CANSIZ BEDEN BULUNDU

15 Haziran Perembe günü Samatya sahilinden de bir ceset çkarld. Yine sahilde yürüyü yapanlarn gördüü ceset, Deniz Polisi tarafndan çkarld. 25-30lu yalarda olduunu tahmin edilen bir erkee ait cesedin, üzerinden kimlik belgesi çkmad. Son ceset de dün Karaköy sahilinde bulundu. Beyolu Karaköyde vapurda yolculuk eden vatandalar, denizde ceset oku yaad. Kurbaa adam diye anlan Deniz Polisi dalgçlar cesedi karaya çkard. Gencin üzerinden 18 yandaki Ahmet Bitkine ait kimlik çkarken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme balatt. stanbulda son 10 günde bulunan 4 ceset, Adli Tp Kurumuna gönderildi. (hürriyet)

Ana Sayfaya Git