İstanbul'da gece saatlerinde huzur uygulaması

İstanbul'da huzur operasyonu! Bağcılar, Esenler ve Güngören'de gece saatlerinde asayiş uygulaması düzenlendi

Haberler 18.11.2016 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulun 3 ilçeside huzur operasyonu düzenlendi. Baclar, Esenler ve Güngörende süregelen uygulamada girilen bir kahvehane, kumar oynatld gerekçesiyle mühürlendi.

Baclar, Esenler ve Güngören lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri tarafndan geni çapl asayi uygulamas yapt. Uygulamaya Güven timleri, Önleyici hizmetler, Trafik ekipleri bata olmak üzere lçe Emniyet Müdürlüklerine bal personel katld.

Uygulama kapsamnda; ilçelerde parklar, umuma açk yerler, sokak aralar, kafeler ve kahvehanelerde asayi uygulamas gerçekletirildi. Polis ekiplerinin üpheli kiilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapt uygulamada, aranan ahslar, silah ve bçak tayan üpheliler ile uyuturucu satclar üzerinde duruldu.

Baclarda gerçekletirilen asayi uygulamasnda polis ekipleri girdikleri bir kahvehanede alkol alan ve kumar oynatan ahslar tespit etti. Asayi uygulamas srasnda kumar oynatld tespit edilen kahvehaneye ilikin polis ekipleri tarafndan yasal ilem yapld. Ayn zamanda ruhsatsz olduu tespit edilen iyeri zabta tarafndan mühürlenerek kapatld. Maliye ekipleri ile birlikte yaplan kontrollerde sigara yasana uymayan bir iletmeye de idari para cezas uyguland.

Toplamda 270 polisin katld uygulamada 2602 üpheli ahsn GBTsi yapld. Aranan 13 aranan ahsn yakaland uygulama kapsamnda 8 kii de ise toplamda 401 gr Narkotik Madde 2 adet tabanca ve arjör ile 9 fiek ele geçirildi.

Ana Sayfaya Git