İşte tefecilerin kararttığı hayat!

Batman'ın Sason ilçesinde iki oğlunu tabancayla yaralayarak intihar eden kişinin bıraktığı mektubun incelenmesi üzerine tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Haberler 23.02.2019 - 12:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BATMAN - Batmann Sason ilçesinde geçen yl iki olunu tabancayla yaralayarak intihar eden kiinin geride brakt mektup üzerine tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 8 üpheli yakaland.

TEFECLER ÖLÜME GÖTÜRDÜ

Alnan bilgiye göre, Yldz Mahallesindeki evlerinde 22 Haziran 2018de henüz bilinmeyen nedenle tartt çocuklar Feyzullah (38) ve smail Yar (34) tabancayla açt atele yaralayan Hadi Yarn (60) daha sonra ayn silahla yaamna son vermesine ilikin balatlan soruturma sürüyor.

Soruturma kapsamnda lçe Emniyet Müdürlüü ve lçe Jandarma Komutanl ekiplerince Yarn geride brakt mektup incelendi.

Mektupta ismi geçen baz isimlerin Yar ile yapt görümeler ve söz konusu kiilere ait banka hesaplarn incelemeye alan ekipler, tefecilere yönelik baz adreslere operasyon düzenledi.

Sekiz adrese e zamanl gerçekletirilen operasyonda 8 üpheli gözaltna alnd.

8 ADRESE E ZAMANLI OPERASYON

üphelilerin adreslerinde yaplan aramada çok sayda çek, senet, sözleme ve tapu bulundu.

üphelilerin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Batmann Sason ilçesinde Hadi Yar, Yldz Mahallesindeki evlerinde 22 Haziran 2018de çocuklar Feyzullah ve smail Yar ile tartmaya balam, tartmann büyümesi üzerine iki oluna tabancayla ate açan Yar, daha sonra ayn silahla intihar etmiti.

Yaralanan Feyzullah ve smail Yar, kaldrldklar Sason Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardndan Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edilmiti. Feyzullah Yarn lçe Milli Eitim ube Müdürü olduu örenilmiti.

Ana Sayfaya Git