'İstediğin kadar para..'

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in babasıyla görüşerek davadan vazgeçmesini istediği iddiasına ilişkin bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Haberler 01.01.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sddk Gültekinin açklamalar öyle:

CHPL SÜLEYMAN GRGN DAVADAN VAZGEç DED BANA

Ayn 23ünde Mula milletvekili Süleyman Girgin olduunu söyledi. Taziye dileklerini iletti. Taziye kelimesinden sonra davadan vazgeç dedi bana. Kamu davas devam eder. Biz senin yanndayz ne gerekiyorsa yapacaz dediler.

KARI TARAFIN ANNES DE CHP LçE BAKANLIINDA

Kar tarafn annesinin de CHP ilçe bakanlnda olduunu biliyorum. Ayn partideler. Söylediim kelimeler, harfi harfine dorudur. Aksi ispat edilirse intihar ederim demiim. Kznz olursa siz kabul eder misiniz? Ben kabul etmedim. Telefonu da olay da kapattm. Kzmn taziyesi bitti. 20 gün sonra CHP ilçe bakan Aydn Sadk beyefendi arkadalarm, akrabalarm devreye soktu. Neyse geldiler. nanmadm ilk önce.

NE KADAR PARA STERSEN VERRZ

Sizi kim arad dedim. Süleyman Girgin dediler. Telefonu çkart dedim. çkard, beni arayan kii ile ayn olduunu gördüm Defalarca beni arad. Defalarca görütük. ne kadar para istersen veririz dediler. Davadan vazgeç dediler.

Benim kzma Muladan iftiralar atld için ben bu davadan vazgeçmeyeceim. Ben yaayan bir ölüyüm.

Sonra stanbula geldim. 2 kez daha arad. Ben neden yalan ataym. Siyasi çkarm m var? Zaten derdimle urayorum. Tüm Türkiye kamuoyuna söylüyorum. Haberlere çok üzülüyorum Neden iftira ataym. hiçbir siyasi partiye üye deilim olmayacam da.

Ana Sayfaya Git