İstismarcıya 39 yıl hapis!

Kızıltepe’de 3 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan yargılanan Rıdvan O.’ye 49 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Haberler 09.12.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde Rdvan O. isimli erkein iki çocuunu ve bir yeenini 7 yl boyunca cinsel istismara maruz brakmaktan yargland davada karar çkt. Mardin 5inci Ar Ceza Mahkemesinde kapal görülen durumaya, tutuklu sank hazr edildi. stismara urayan çocuklarn aileleri ikayetten vazgeçmesinden dolay sadece sank avukat katld.

AVUKATI BERAAT STED

Tecavüze maruz braklan çocuklardan birinin okulda öretmenine anlatmasyla ortaya çkan olayda Kiiyi hürriyetinden yoksun brakma ve çocuun cinsel istismar suçundan yarglanan sank Rdvan O., hakkndaki iddialar reddetti. Sann avukat, müvekkilinin beraatna karar verilmesini istedi.

SAVCI CEZA STED

Dosya savcs ise, önceki duruma verdii mütalaasn tekrarlayarak, Sann çocuklarn babas ve days olmas ve tutuklanm olmas nedeniyle aile tarafndan bask altnda bulunduu, gerek soruturma ve gerekse kovuturma aamalarnda daha sonra alnan beyanlarnda, alnan ilk beyanlarnn kurgudan ibaret olduunu beyan etmi iseler de madurlarn bu yöndeki beyanlar yerine olay anna ilikin alnan sca scana beyanlara itibar edilmesi gerektii bu nedenle suçun ileni biçimi ve sann mahkeme süreçlerinde pimanlk göstermemi olmas ile sank hakknda verilecek hapis cezalarnda takdiri indirimsiz üst hadden hüküm kurulmas gerektii anlalmakla sann her bir madura iledii suçlar nedeniyle ayr ayr cezalandrlmasn talep etti. Savc, sana iki çocuuna yönelik, Zincirleme surette çocuun cinsel istismar ve Kiiyi hürriyetinden yoksun klma, yeeni olan çocua ilikin ise çocuun cinsel istismar ve Kiiyi hürriyetinden yoksun klma suçlarndan ceza verilmesini istedi.

49 YIL HAPS VERLD

Mahkeme alnan son sözlerin ardndan kararn açklayarak, sank hakknda nitelikli cinsel istismar suçlamas ile 2 çocuk bakmndan ayr ayr 15 yl ve 22 yl 6 ay hapis cezas verdi. Bir dier madur çocua yönelik de Nitelikli cinsel taciz suçundan 4 yl 8 ay hapis cezas verildi. Sank hakknda bir çocuk yönünden Kiiyi hürriyetinden yoksun klma suçlamas ile de 7 yl hapis cezas verildi. Sana toplamda 49 yl 2 ay hapis cezas verildi.

Ana Sayfaya Git