Ebru Şallı evli sevgilisi ile görüntülenince afalladı! Kameralar ile köşe kapmaca oynadı!

Yaz mevsiminde en çok konuşulan isimlerden olan Ebru Şallı, evli sevgilisi ile Bodrum'da görüntülenmişti. Evli iş adamı Uğur Akkuş ile birlikteliğinden sora tüm tepkileri üzerinde toplayan vebir süre İtalya'ya tatile giden Ebru şallı, ülkeye döner dönmez soluğu Uğur Akkuş'un yanında aldı.

Haberler 18.10.2017 - 15:56 Son Güncelleme : 18.10.2017 - 23:12

Yaz mevsiminde en çok konuulan isimlerden olan Ebru all, evli sevgilisi ile Bodrumda görüntülenmiti. Geçtiimiz akam Ebru all sevgilisi ile birlikte Niantanda bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Harun Tan ile evlilii ve bitmesi akabinde doru düzgün bir birliktelik kuramayan Ebru all, Nianta The St. Regis Oteldeki Spago restoranda kameralarca görüntülendiinin anlalmas üzerine bir süre daha mekanda durup, sonra kaç planlar kurmaya balad.

Evli i adam Uur Akku ile birlikteliinden sora tüm tepkileri üzerinde toplayan vebir süre talyaya tatile giden Ebru all, ülkeye döner dönmez soluu Uur Akku2un yannda ald.

Geç saatlere kadar ba baa oturan all ve Akku, darda gazetecilerin beklediini haber alnca uzun süre kaç plan yapt. Otelin otopark ksmndan çk yapmak isteyen all ve Akku için ilk olarak otoparka ticari bir taksi getirildi. Gazetecilerin görüntü almamas için de otoparkn kaps kapatlp klar söndürüldü. Ticari taksinin içerisi görüldüü için çk iptal eden ikili, daha sonra siyah caml bir vip araç istedi. Otel çalanlarnn geni güvenlik önlemleri altnda vip araca bindirilen Ebru all, tek bana otelden ayrld. Sevgilisi Uur Akku ise geceyi otelde geçirdi.

allnn içinde saklanarak kaçt minibüs ile gazeteciler arasnda adeta köe kapmaca yaand. TALYAYA GTMT

Evli i adam Uur Akku ile ilikisiyle gündemden dümeyen Ebru all sosyal medya hesabndan takipçileriyle Milanodan bir fotoraf paylat.Ebru all paylat fotorafn altna ise Mutlu pazarlar! yi kalpli, sevgi dolu olmak buyuk zenginlik! Ben dünyaya hep böyle bakyorum notunu dütü.

EBRU ALLI HAKKINDA

Türk model, sunucu ve pilates eitmeni. 1995 yl Queen of Turkey yarmas birincisidir.

1993 ylnda fotomodellik yapmaya balam, 1996 ylnda Nianta Kz Lisesini bitirmi sonrasnda üniversite eitimine devam etmemitir. 1997 ylnda Ozan Orhon ile evlenmi bir yl sonra boanmtr.Unutabilsem, Belalm Benim, Gölge çiçei adl televizyon dizilerinde oynad, Reyting Hamdide bir süre rol ald. Harun Tanla evlendikten sonra podyumlar brakt. Bu çiftin 2004 ylnda Beren adl bir erkek çocuu dünyaya gelmitir. Bir de Pars adnda bir oullar vardr. Ebru all verdii bir röportajda vejetaryen olduunu belirtmitir.

Hamilelikte Salkl ve Güzel Kalmak adl bir kitap yazd ve pilates için egzersiz videosu yaymland. Daha sonra tv8 ekrannda Ebrunun Mutfa adl bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TVde Ebruli programnn sunuculuunu yapmaktadr.

Ana Sayfaya Git