İzdivaç programında evlenmişti... Yanan araçta cesedine ulaşıldı

İzdivaç programında evlenen Erdal Tursun, geçtiğimiz Cuma akşamı yanan aracında ölü bulundu. Ve sonrasında da bir çok iddialar ortaya atıldı

Haberler 21.11.2016 - 14:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz zamanda katld izdivaç programndan evlenen Erdal Tursun, geçtiimiz Cuma akam yol kenarnda yanan araç içerisinde cesedine ulald. Olayn cinayet olduu üzerinde duran ekipler, kim ya da kimler tarafndan öldürüldüünün aatrmasna koyuldu. zmirli olan Tursunun Srp asll sevgilisinin iddiar da ortal kartracak trden oldu. ddialara göre izdivaç progrmnn damat aday bir çok bayan evlenme vaadi ile kandrmt. Eini brakp, Srp asll sevgilisi ile tatile gittii iddialar ve arkadann eine yanat iddialar da ortal kartrd.

Olay, geçtiimiz Cuma gecesi merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Gürçnar Sokak üzerinde bulunan bo arazide meydana gelmiti. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bo arazide otomobil yand ihbar gelmesinin ardndan olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edilmi, itfaiye ekiplerinin çalmasnn ardndan otomobilde erkek cesedi olduu anlalmt. Büyük ksm yanan ceset üzerinde polis ekipleri inceleme yaparken, otomobilin plakasnn krlarak söküldüünün anlalmas üzerine cinayet üphesi üzerinde durdu.

Erdal yazl anahtarlktan tespit edildi

Ceset ve otomobil üzerinde detayl inceleme balatan polis ekipleri, otomobilin kontanda takl olan anahtarlkta Erdal yazdn fark etti. Bunun üzerine kiralk olduu örenilen otomobil ile balants olabilecek kiiler incelemeye alnd. Yaplan inceleme dorultusunda Erdal Tursun (39) ismine ulaan ekipler, Tursunun zmirde ikamet eden ailesine ulat. Tursunun ailesi ile görüen ekipler, i görümesi için Konyaya geldiini örendi. Bu dorultuda soruturmay derinletiren Konya Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri Erdal Tursunun daha önce aralarnda husumet bulunan Mehmet A. ile görümek için Konyaya geldiini tespit etti.

Sen mi çocuklarma baba olacaksn

Bunun üzerine üpheli olarak aranan Mehmet A. (32) polis ekiplerince cinayette kullanlan suç aleti özel düzenekli tabanca ve baka bir tabancayla yakalanarak gözaltna alnd. Mehmet A. polisteki ifadesinde, cinayeti ilediini itiraf etti. Mehmet Ann ifadesinde, yurt dnda boand, Türkiyede boanma davalar devam eden eski kars E.Z.A. ile Erdal Tursunun bir süre birlikte yaadn örendiini, bunun üzerine cinayeti ilemek için Erdal Tursunu Konyaya çardn söyledii örenildi. Mehmet Ann, yine ifadesinde, olay günü Erdal Tursun ile görütüünü ve Tursunun yannda bulunan yabanc uyruklu sevgilisini otele braktktan sonra alkol almak için Gürçnar Sokak ilerisinde bulunan araziye geldiklerini söyledii belirtildi. Burada Erdal Tursun ile görüen Mehmet Ann, kendisinin eski karsyla ilikisini örendiini ve Tursuna Sen mi çocuklarma baba olacaksn diyerek Tursunu önce kafasndan vurduunu ve ardndan yanc bir jel dökerek otomobili yaktn söyledii ifade edildi.

Yakalanmamak için tabancaya özel düzenek yapm

Polis ekiplerinin otomobildeki incelemesinde araçta herhangi bir kovan bulunmamas üzerine cinayeti ileyen Mehmet Ann Erdal Tursunu öldürmeden önce olay yerinde delil brakmamak için tabancaya özel bir düzenek yapt, aracn plakalar ve Tursunun cep telefonunu yanna ald ortaya çkt. Mehmet Ann yapt düzenekte tabancann sadece bir kurun att ve bo kovann da tabancann içinde kald örenildi. Cinayetle ilgili zanl Mehmet A. ile birlikte boanma davas devam eden eski kars E.Z.A. (31) ve Mehmet Ann arkada A.K. (35) de gözaltna alnd. Üç üpheli ifadelerinin tamamlanmasnn ardndan adliyeye sevk edildi. Cinayet zanls Mehmet A. çkarld mahkemece tutuklanrken, dier iki üpheli serbest brakld.

Evlilik programna katlm

Cinayete kurban giden Erdal Tursunun 2013 ylnda özel bir televizyon kanalnda evlilik programna katld ve burada tant kadnla resmi nikahsz yaad örenildi. Öte yandan, Erdal Tursunun kadnlarla iliki kurarak dolandrclk yapt iddia edildi. Tursunun yurt dnda tant ve resmi nikah yapmadan evlendii cinayet zanls Mehmet Ann eski kars E.Z.Ay da yaklak 70 bin lira dolandrd örenildi.

Ana Sayfaya Git