İzmir depreminde sismik gemi iddiaları

İzmir Karaburun açıklarında geçtiğimiz gün 15.278'de meydana gelen depremin büyüklüğü 6.3 olarak kayıtlara geçerken, Ankara Beledye Başkanı Melih Gökçek'in konu ile alakalı yaptığı sistik gemisi açıklaması gündeme damgasını vurup bir an da gözleri kendisine çevirdi.

Haberler 13.06.2017 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Karaburun açklarnda geçtiimiz gün 15.278de meydana gelen depremin büyüklüü 6.3 olarak kaytlara geçerken, Ankara Beledye Bakan Melih Gökçekin konu ile alakal yapt sistik gemisi açklamas gündeme damgasn vurup bir an da gözleri kendisine çevirdi.

zmirde meydana gelen depremin ardndan Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçekten yine dikkat çeken tweetler geldi. Gökçek Twitterdan yapt açklamada zmir açklarnda 6.3 iddetinde deprem oldu... Bilim adamlar daha iddetli olanlarn bunu takip edebileceini söylüyor... imdi bu depremin sun bir deprem olabileceini düünüyorum. Ben mutlaka böyledir demiyorum... Ancak ciddi bir ihtimaldir, mutlaka aratrlmal diyorum... Deprem merkezi civarnda seyreden sismik aratrma gemisi var myd... Varsa gemi hangi ülkeye ait? ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git