İzmir Dikili'de son dakika aile vahşeti! Eşini çekiçle öldürdü

Gün gün yaşanan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İzmir'e bağlı Dikili İlçesi'nde 58 yaşındaki Yahya Cengiz Küçük, boşandığı eşi, 32 yaşındaki Işık İkizoğlu'nu, başına çekiçle vurarak öldürdü.

Haberler 16.05.2017 - 14:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gün gün yaanan kadn cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. zmire bal Dikili lçesinde 58 yandaki Yahya Cengiz Küçük, boand ei, 32 yandaki Ik kizolunu, bana çekiçle vurarak öldürdü.

Dikilide 10 yanda bir kzlar olan Ik kizolu ile Antalyadan gelen eski ei Yahya Cengiz Küçük dün çardaki bir kafeteryada bulutu. Aralarnda bilinmeyen nedenle çkan tartmann ardndan Ik kizolu, eski einin yanndan ayrlp dövüldüünü söyleyerek polise ikayette bulundu. fadesi alnan kizoluna, götürüldüü adli tabiplikte darp izine rastlanmad raporu verildi.

Ik kizolu evine dönerken polis eski ei Yahya Cengiz Küçükü arad ancak bulamad. Yahya Cengiz Küçük öleden sonra eski ei Il kizolunun, Dikili Duygu Sitesindeki evine geldi. O srada kzlar okulda olan ikili yeniden tartmaya balad. Ik kizolunu bana çekiçle vurarak öldüren Yahya Cengiz Kuçuk, saat 16.00 sralarnda polisi arayarak cinayeti ilediini söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadnn cansz bedeniyle karlat. Gözaltna alnan Yahya Cengiz Küçük Dikili lçe Emniyet Müdürlüüne götürüldü, ilemlerin tamamlanmasnn ardndan adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruturma sürdürülürken, Yahya Cengiz Küçükün daha önce de 3 ay sürEyle eski einin evine yaklamama cezas ald ortaya çkt.

Ana Sayfaya Git