İzmir'de kaçırılan kız öğrencisi bakın nasıl kaçırılmış

Bir şahsın İzmir'de Facebook üzerinden tanışıp kaçırdığı kız, bulunup ailesine teslim edildi.

Haberler 08.11.2016 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

25 yl önceki Facebook fotoraflarn paylaarak genç kzlar tuzana düürdükten sonra kaçran bir ahs, yakay ele verdi. Kandrd 16 yandaki kz kaçran ah Ailen artk seni kabul etmez. Benimle gel sözleriyle akl çeldii ortaya çkt.

Bornovadaki bir meslek lisesinin 11inci snf örencisi N.N.T.nin hayat, kendisini sosyal paylam sitesi Facebook üzerinden arkada olarak ekleyen B.ç.nin istediini kabul etmesiyle adeta kabusa döndü. Liseli kz, 25 yl önceki gençlik fotoraflarn sayfasnda kullanan B.ç. ile önce mesajlat ardndan telefonla görümeye balad. N.N.T. uzun süre mesajlap telefonla görütüü B.ç. ile geçen 25 Ekimde, ilk kez bulumaya karar verdi. Arkadalarnn genç kzn ailesine verdii bilgiye göre, N.N.T., okul çk kendisini bekleyen B.ç.nin fotoraflarndakinden farkl ve daha yal olduunu görünce dönmek istedi. Yalan ortaya çkan B.ç., bu kez kolundan tuttuu talihsiz kz konuacaklarn söyleyip uzaklatrd, ardndan da kaçrd.

ZMRE GETRLD

Ailesinin ikayeti üzerine polis aratrma yapt. Kütahyada süren operasyonlar srasnda B.ç. yakaland, ardndan N.N.T. bulundu. çocuk ube Müdürlüü ekiplerince zmire getirilen N.N.T., ifadesi alndktan sonra ailesine teslim edilecek. B.ç. ilemlerin tamamlanmas ardndan adliyeye sevk edilecek. Bu arada B.ç.nin, gençlik fotoraflarn kullanp kandrd N.N.T.yi bir süre parkta oyalad, ardndan Ailen artk seni kabul etmez. Benimle gel sözleriyle kandrp taksiyle Kütahyaya götürdüü ortaya çkt. Kütahyada da liseli kz, annesine ait evin çat katnda gizledii ifade edildi. N.N.T.nin ailesi, kzlarna kavutuklar için mutlu olduklarn, onu barlarna bastklarn ifade etti. DHA

Ana Sayfaya Git