Jandarma memur alıyor

Komutanlığa alınacak 32'si devlet memuru, 9'u sözleşmeli olmak üzere 41 personel için bugün başlayan başvurular 15 Ocak 2021 saat 17.00'de sona erecek

Haberler 29.12.2020 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Genel Komutanlna 32si devlet memuru, 9u sözlemeli olmak üzere 41 personel alnacak.

Resmi Gazetede yaymlanan ilana göre, ilgili yönetmelik dorultusunda 657 sayl Devlet Memurlar Kanununa tabi açktan atama yoluyla; Jandarma Genel Komutanl karargah ile bal birlik ve kurumlarnda istihdam edilmek üzere 10 unvanda 32 açktan devlet memuru temini yaplacak.

Öte yandan Jandarma Genel Komutanlna, açktan temin yoluyla 8 unvanda 9 sözlemeli personel de alnacak.

Her iki alm için ilan metni, www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.kamuilan.ailevecalisma.gov.tr internet sitelerinde yaymlanacak.

BAVURULAR BALADI

Bavurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Bakanl Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kaps vastasyla yaplacak.

nternet ortam dnda posta yoluyla veya ahsen yaplan bavurular dikkate alnmayacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Bakanl Personel Temin Sistemine e-Devlet kaps üzerinden e-Devlet ifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kart veya internet bankacl seçeneklerinden birisiyle giri yaplacak.

Dün balayan bavurular, 15 Ocak 2021 saat 17.00de sona erecek. e-Bavurusu kabul edilip seçme snavlarna katlmaya hak kazanan aday listesi ve snavlarla ilgili uygulama esaslar, snav merkezi, snav tarihi ve dier tüm duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adreslerinden ilan edilecek.

Ana Sayfaya Git