Kırmızı ışıkta dehşet saçtı!

Kırmızı ışıkta bekleyen Sincar ailesinin içerisinde bulunduğu otomobil, hasımları tarafından tarandı. Olayda bir kişi ölürken, 4 kişi de yaralandı.

Haberler 23.02.2019 - 12:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDNde husumetli olduu ailenin fertleri ile krmz kta karlaan 2 kii, yanlarnda bulunan silahla araçlarna ate açt. Araçtaki Ömer Sincar (35) hayatn kaybederken, 3 kii de yaraland. Kaçmaya çalan saldrganlardan biri, kovalamaca srasnda polisin açt ate sonucu yaralanarak yakaland.

KIRMIZI IIKTA SALDIRDI

Olay, saat 15.30 sralarnda merkez Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesinde meydana geldi. Akta ailesinden 2 kii, husumetli olduu Sincar ailesinin fertlerinin hafif ticari araç içinde krmz kta beklediini gördü. 2 kii, yanlarnda bulunan silahla araca ate açt. Saldrda araçta bulunan Ömer Sincar hayatn kaybederken, 3 kii de yaraland.

BR K ÖLDÜ, 4 YARALI

Olay yerine yakn olan polis, silah seslerini duyunca bölgeye geldi. Ekipler saldrganlarn kaçtn görünce kovalamaca balad. Kovalamaca srasnda saldrganlardan biri polis tarafndan vurularak yaraland. Yakalanan yaral saldrgan ve Sincar ailesindeki 3 yaral olay yerine gelen salk ekipleri tarafndan Mardin Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. Polis ekipleri dier saldrgann yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git