Kızılay yardıma koştu!

Türk Kızılaydan Diyarbakır'daki yaşlı ve hastalara gıda paketi yardımı

Haberler 02.04.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay Diyarbakr ubesi, Vefa Sosyal Destek Grubu çalmalar kapsamnda, merkez Sur ilçesinde yal ve kronik hastal bulunan ihtiyaç sahiplerine gda paketi datt.

Koronavirüs tedbirleri kapsamnda 65 ya üstü ve kronik rahatszl olanlarn ihtiyaçlarnn giderilmesi amacyla oluturulan Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde faaliyet yürüten Türk Kzlay Diyarbakr ubesi, yamura ramen ilçede belirlenen adreslere hijyen, gda ve meyve paketlerini ulatrd.

Yal ve hastalara gda paketi

Yardm datm srasnda yallarn ateleri ölçüldü, ihtiyaçlar soruldu. ube Bakan Mesut Ik, yapt açklamada, ihtiyaç sahibi yetim, dul, hasta ve engelliler ile madur ailelere de yardm yaptklarn belirtti.

Yardm faaliyetlerinin sürdürülebiIirlii için baçlarn desteini isteyen Ik, Yardm paketleri ile 65 ya üstü nine ve dedelerimiz için hazrlayacamz kalori ve protein deeri yüksek beslenme kolilerini datarak, ihtiyaç sahibi ailelerimizi sevindirmeye devam edeceiz.

BU YAMURDA NYE GELDNZ

Yardm ulatrlan Cemile Öztek ise gönüllülere Bu yamurda niye geldiniz? Yamur durduunda yine gelirdiniz. diyerek, teekkür etti. aban Öztek de ekiplere teekkür ederek, Kzlay ve Türkiye Cumhuriyetinden Allah raz olsun. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git