KAAN Projesi Diyarbakır'da hayata geçirildi

Genel Kolluk Özel Güvenlik Koordinasyonu ve Entegrasyon Projesi (KAAN) Diyarbakır'da hayata geçirildi.

Haberler 29.02.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

alveri merkezleri, kamu hastaneleri, üniversiteler, parklar, bahçeler ve toplu tama araçlarnda kamu güvenliini tamamlayc mahiyette görev yapan özel güvenlik görevlileri arasndaki ibirliini salamak, amacna uygun, etkin, verimli, denetlenebilir, sürdürülebilir ve ölçülebilir güvenlik hizmetlerinin sunulmasn, meydana gelmeden suçu önlemek, meydana gelen olaylarda ise en seri ekilde genel kolluk ve özel kolluk denetiminde önlemleri almak amacyla 15 Mart 2019da KAAN Projesi hayata geçirildi.

KAAN PROJES

Proje kapsamnda Vali Hasan Basri Güzelolunun onay ve l Emniyet Müdürü ükrü Yamann talimatlar dorultusunda oluturulan takmda yer alan 281 emniyet personeli ile 1013 özel güvenlik görevlisine eitim verildi.

Bu kapsamda 5 alveri merkezi, 9 kamu hastanesi, üniversite, 3 üniversite hastanesi, havaliman, tren gar 2 park ve bahçenin yer ald 22 yer proje kapsamna alnd.

Oluturulan ortak iletiim uygulamasyla özel güvenlik görevlilerinin yapaca bildirimler Emniyet Müdürlüü KAAN Uygulama Merkezinde toplanarak meydana gelebilecek olaylara genel kolluk yönlendirmeleri hzl bir ekilde yaplacak.

Ana Sayfaya Git