Kabaş'a suç duyurusu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından Sedef Kabaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haberler 25.01.2022 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanlndan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Cumhurbakanl makamna hakaret eden Sedef Kaba hakknda suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Diyarbakr l Bakanl Tekilat Bakan Mehmet Rait Ocak, ve il tekilat, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle Sedef Kaba, Engin Özkoç ve Aykut Erdodu hakknda Diyarbakr Adliyesinde suç duyurusunda bulundu.

ADLYE GRNDE AçIKLAMA

Adliye giriinde açklamalarda bulunan Ocak, CHPnin adeta yayn organ haline gelen Tele1 ekranlarnda sistematik olarak partimize, Genel Bakanmza ilke, ahlak, hukuk tanmayan hakaretamiz ifadelerle en ar saldrlar gerçekletirilmektedir. 14 Ocakta, Uur Dündarn moderatörlüündeki programa CHP Grup Bakanvekili Engin Özkoç, CHP stanbul Milletvekili Aykut Erdodu ve sözde gazeteci Sedef Kaba konuk olmutur. Bu programda Kaba, AK Parti Genel Bakanmz ve Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana bu defa hiçbir ekilde tahammülü mümkün olmayan ar bir hakarette bulunmutur. Daha öncesinde deiik zamanlarda ar hakaretlerde bulunmu program konuklar da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmulardr. Ülkemiz, son yirmi yldr diplomasiden askeri hamlelere, sanayiden teknolojiye, salktan adalete yapt devrimsel kalknma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüüne devam etmektedir. Yaplan kalknma hamleleriyle prangalarndan kurtulan ülkemiz itibar kazanm, bölge corafyasnda ve uluslararas arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmitir. Bu büyük baarda en büyük pay hiç üphesiz Genel Bakanmz, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana aittir. Siyasete girdii yllardan bu yana, muhalefete saysz malubiyet yaatan, halkn teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann bu zaferlerini hazmedemeyen hazmsz güruh sistematik ve gözü dönmü bir ekilde saldrlar düzenlemeye devam etmektedir. Ülkemiz, bir yandan son yirmi ylda gerçekletirdii youn kalknma hamleleri serüvenine devam ederken, bir yandan da maalesef dünyann hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düük seviyede bir muhalefet anlaynn engellemeleriyle kar karya kalmaktadr dedi.

Bir kere daha kendisini göstermitir

Ocak, 81 ilde e zamanl yaplan suç duyurusunda milletin deerleri karsnda durmay muhalefet yapmak zanneden aciz zihniyet bir kez daha kendisini gösterdiini ifade etti. Ocak, Bu seviyesi düük muhalefet anlay, ülkemizin içeride ve darda menfaatinin her daim karsnda yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir frsat kaçrmamakta ve gizli açk her türlü ihanet ebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Milletimizin oylaryla seçilmi Cumhurbakanmzn ve milletimizin deerlerinin karsnda durmay muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermitir. Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldrya geçer. undan emin olabilirsiniz, siz saldrdkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sk sarlyoruz. Siz saldrdkça, Büyük Türkiyenin Büyük Liderinin açt yolda devam eden yürüyüümüzü daha kararl sürdürüyoruz. Basn ilke ve ahlakna sayg duymayan zavall sözde gazeteci Kaban, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbakanmza nefret kusmak olan bu televizyon kanalnda liderimize yapt hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten baka derdi ve tasas olmayan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana hakaret etmek kimsenin haddi deildir. Cumhurbakanl makam, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildii Cumhurbakanl makamna hakaret etmek gözü dönmülüktür, hadsizliktir, zavalllktr. Hiçbir akl- selim sahibi, hakareti ifade özgürlüü olarak nitelendiremez. Cumhurbakanmz hedef alan bu çirkinlii, anti demokratik ve faizan sözleri iddetle knyoruz. AK Parti tekilatlar olarak Sedef Kaba, Engin Özkoç ve Aykut Erdodu hakknda suç duyurusunda bulunduumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacamz tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz diye konutu

Ana Sayfaya Git