Kadıköy'de gece kulübünde akıl almaz kaza!

İstanbul Kadiköy'de bulunan bir gece klübünde korkunç bir kaza yaşandı. Nagihan Örküş adlı genç bir kadın mekanda eğlenirken yüzünde patlayan şişe nedeniyle neredeyse kör oldu. Kısa süre de ise bu olay sosyal medya da adeta tt oldu.

Haberler 24.05.2017 - 15:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Kadiköyde bulunan bir gece klübünde korkunç bir kaza yaand. Nagihan Örkü adl genç bir kadn mekanda elenirken yüzünde patlayan ie nedeniyle neredeyse kör oldu. Ksa süre de ise bu olay sosyal medya da adeta tt oldu.

stanbul Kadköydeki ünlü gece kulübüne arkadalaryla elenmeye giden Nagihan Örküun yüzünde ie patlad. ienin patlamas ile cam parçalar Örküün sol gözünün içine doldu. Korkunç kaza sonras görme yetisi yüzde 10a kadar düen Örkü, bandan geçen dehete düüren anlar sosyal medyadan paylat.

te Örküun Twitterdan yapt o açklama:

Barmenin garsona eliyle ieleri uzatmas esnasnda, elindeki ie bomba gibi benim yüzüme özellikle sol gözüme patlad. Nefesim kesildi önce, daha sonra azma burnuma bira doldu. Sol gözümün içine çakl talar dolutuunu hissettim. Canm yand m bilmiyorum? Aklmdan sadece kör olduum geçiyordu. Tuvalete götürdüler, Ambulans gelmeden gözümü açmam dedim. Mekann hemiresi olduu söyleyen birisi 10 dakika srar ettikten sonra sus tutarak gözümü açtm. Yüzüm parçanlanmamt. Mucize! Polis, ambulans vs.vs.vs hikaye çok uzar. O günden bu güne 3 ameliyat geçirdim. 1 ameliyat daha geçireceim. Yaklak 1 yl sonra kornea nakli diyorlar. u an yüzde 10 görebiliyorum. Tedavi 2 yl sonra bittiinde görüümü geri kazanacam belli deil. Bu kaza sonucu iimi kaybettim. 4 aydr çalmyorum, tedavimi SGK karlyordu, artk o da yok. Avukatma kendilerinin hiçbir kabahaetlerinin olmad belirttiler ve zararm tazmin etmeyi brakn, çiçek bile göndermediler. u an dava açamyorum çünkü param yok. bulunca dava açacam

Ana Sayfaya Git