Kafatası aranıyor

Öldürülen Süleyman Eken'in kayıp kafatası ve göğüs kafesi aranıyor

Haberler 09.04.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyada öldürüldüü ortaya çkan ve foseptikte parçalanm cesedi bulunan Diyarbakrl Süleyman Ekenin (54), kayp olan kafatas ve göüs kafesini bulmak için arama yaplyor. 6 bin liralk borç yüzünden cinayeti iledikleri iddiasyla gözaltna alnan Oktay ve Mehmet Ylmaz kardelerin ise sorgusu sürüyor.

Muratpaa Mahallesi Deniz Mahallesinde oturan Süleyman Ekenden haber alamayan Diyarbakrdaki annesi Sultan Akan, geçen yl 9 Ocak günü polise kayp bavurusunda bulundu.

Sultan Akann oluyla en son 8 Ocakta görütüünü bildirmesi üzerine harekete geçen ekipler, Ekenin yalnz yaad evde inceleme yapt. Ekiplerin yapt arama çalmalarnda Süleyman Ekene ait bir ize rastlanmad.

POLS, ORMANLIK ALANDA 300 YER KAZDI

Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii bünyesinde kurulan özel ekip, Süleyman Ekenin en son Oktay ve Mehmet Ylmaz kardeler ile görütüünü belirledi. Yaplan teknik inceleme sonucu Ylmaz kardelerin, Ekenin kaybolduu tarihte Döemealt ilçesi çplakl Mahallesi civarnda olduu saptand. Ekenin öldürülmü olabileceini deerlendiren ekipler, i makineleriyle bölgedeki ormanlk alanda 300 ayr yeri kazd.

PARçALAYIP, FOSEPTE ATMILAR

Ekipler, dün de Ylmaz kardelerin Döemealtnda oturan annelerinin evine gitti. çevrede inceleme yapan ekipler, bahçedeki foseptikte Süleyman Ekenin cesedini buldu. Cesedin, parçalanarak foseptie atld belirlendi. Gözaltna alnan Oktay ve Mehmet Ylmaz kardeler, cinayeti itiraf etti.

6 BN LRALIK ALACAK ANLAMAZLII

lk belirlemelere göre taraflar arasnda 6 bin liralk alacak anlamazl olduu, cinayetin de bu nedenle ilendii ortaya çkt. Foseptikte bulunan ceset parçalar, itfaiye ekipleri ve polis tarafndan çkartlarak, incelenmek üzere Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

Öte yandan, kayp olan kafatas ile göüs kafesini bulmak için çalmalar sürüyor. Cinayet üphelisi iki kardeten alnan bilgilere göre arama geniletilecek. Gözaltndaki sorgular süren iki karde, yarn adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfaya Git