Kafeye baskın! Kafenin mülk sahibi işletmecisi ve oğlunu öldürdü

Isparta'da bir kafeye düzenlenen baskında ilk belirlemelere göre iki kişinin öldürüldüğü ve yaralıların da olduğu belirlendi.

Haberler 06.08.2017 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ispartada bir kafeye düzenlenen basknda ilk belirlemelere göre iki kiinin öldürüldüü ve yarallarn da olduu belirlendi. Ispartada bir kafenin mülk sahibi Hasan Özkan, tartt iletmecisi smail Turan ile akrabas Erdoan Gümüü tabancayla vurup öldürdü, Turann olunu da ar yaralad.

Olay, dün gece yars sralarnda Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Özel bir kafenin mülk sahibi Hasan Özkan ile kafeyi ileten kiracs smail Turan, olu Muhammet Ali ve akrabalar Erdoan Gümü arasnda henüz bilinmeyen nedenle tartma çkt. Tartmann büyümesi üzerine Hasan Özkan, yanndaki tabancayla smail Turan ve olu Muhammet Ali ile Erdoan Gümüe kurun yadrd.

hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. 3 yaral, ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. Tedaviye alnan yarallardan smail Turan ile Erdoan Gümü, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Muhammet Ali Turann ise salk durumunun ciddiyetini koruduu belirtildi.

Olayn ardndan gözaltna alnan Hasan Özkan, kafe çalanlar ve iletmeci smail Turann akrabalar tarafndan linç edilmek istendi. Polis tarafndan uzaklatrlan Hasan Özkann emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git