Kahramanlara iftar yemeği!

Koronavirüse karşı fedakarca çalışan sağlık personeline moral için yemek ikramı

Haberler 14.05.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinin AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca çalan salk personeline moral olmas için yemek ikramnda bulunuldu.

Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla pandemi hastanesi olarak salk hizmeti sunan Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde aralarnda doktor, hemire, salk çalan ve hastane personelinin bulunduu 320 kiiye iftarda yemek ikram edildi.

Hastane yönetimi ve çalanlar, bu zorlu dönemde yaplan ikram için Bakan Beyoluna teekkür etti. Bahekim Yardmcs Dr. Yenal Karakoç, Kovid -19 salgn ile mücadelede pandemi hastanesi görevini yürüttüklerini belirterek, yaplan jestin kendilerini son derece mutlu ettiini aktard.

SALGINA KARI ALINAN TEDBRLER

Karakoç, Salgna kar büyük bir özveriyle mücadele eden salk çalanlar olarak bu durumdan çok memnun kaldk. Moral ve motivasyona ihtiyacmz olan bu dönemde güzel düüncesinden dolay Sayn Beyoluna çok teekkür ediyoruz. dedi.

Beyolu da Türkiyenin pandemi ile mücadelede dünyada en baarl ülkeler arasnda olduuna dikkati çekerek, salk çalanlarnn bu mücadelede anahtar rolü bulunduunu kaydetti.

Türkiyenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann liderliinde zamannda ald tedbirler, salk alannda yapt yatrmlar ve salk çalanlarnn özverili mücadelesi sayesinde dünyada örnek ülkelerden biri olduuna iaret eden Beyolu, Büyük ekonomilere sahip ülkelerin sistemleri iflas ederken, ülkemiz baarl bir noktaya ulat. Bu iin kahramanlar, büyük bir fedakarlkla mücadele veren salk çalanlarmzdr. Biz de bu mücadelelerine kendi çapmzda katkda bulunmak adna yemek ikramnda bulunduk. Her zaman ve her koulda bu kahramanlarmzn yanndayz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git