Kahramanmaraş merkezli yolsuzluk operasyonu

"İhaleye fesat karıştırmak", "resmi belgede sahtecilik" ve "hazine arazilerinden menfaat sağlamak" iddiasıyla aralarında kamu görevlileri ve iş adamlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı

Haberler 11.09.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmara merkezli iki ilde düzenlenen e zamanl operasyonda aralarnda kamu görevlileri ve i adamlarnn da bulunduu 9 kii yolsuzluk suçlamasyla gözaltna alnd.

Alnan bilgiye göre, Kahramanmara Cumhuriyet Basavcl koordinesinde, haleye fesat kartrmak, resmi belgede sahtecilik ve hazine arazilerinden menfaat salamak iddiasyla 9 kii hakknda gözalt karar verildi.

Kahramanmara Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ubesi ekiplerince, Kahramanmara ve Gaziantepte belirlenen adreslere düzenlenen e zamanl operasyonda, aralarnda kamu görevlileri ve i adamlarnn da bulunduu T.K, T.A, M.T, S.S, K.C, H.G, B.Ö, M.. ve A.U. gözaltna alnd.

üpheliler salk kontrolünün ardndan Emniyet Müdürlüüne götürüldü.

Zanllarn, kamuya ait imara açlmayan hazine arazilerini menfaat saladklar kiilere ucuz bedelle sattklar, usulsüz ihale artyla menfaat salayarak belediye ve kamu ihalelerini kendi yaknlarna verdikleri iddiasyla gözaltna alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git