Kamu kurumlarına 1163 personel alınacak

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 324, Gençlik ve Spor Bakanlığına 652, Milli Savunma Bakanlığına ve Genelkurmay Başkanlığına 173 personel alımı gerçekleştirecek

Haberler 01.01.2022 - 01:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Resmi Gazetede yaymlanan ilanlarla 8 kuruma çeitli branlarda 1163 personel alnaca duyuruldu.

Adalet Bakanl Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüünce sözlü snav sonuçlarna göre, 140 psikolog, 7 veteriner, 5 mühendis (inaat, gda, deri), 3 gemi adam ve çeitli branlarda 19 teknisyen ile kadrolu idare memuru örencisi olarak da 150 personel alm yaplacak.

Mühendis, veteriner ve psikolog kadrolarna 3-17 Ocak tarihleri arasnda, teknisyen ve gemi adam ile kadrolu idare memuru örencisi kadrolarna ise 17-31 Ocak tarihleri arasnda e-Devlet araclyla https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden bavurulacak.

Bavurular için gerekli koullar, istenilen belgeler, snav süreci ile ilgili dier bilgiler www.adalet.gov.tr internet sitesinde yer alacak.

GENçLK VE SPOR BAKANLII 652 SÖZLEMEL YURT YÖNETM PERSONEL ALACAK

Gençlik ve Spor Bakanlnca sözlü snav ile 334ü kadn, 318i erkek olmak üzere toplam 652 sözlemeli yurt yönetim personeli alm gerçekletirecek.

Bavurular, 31 Ocak ile 4 ubat tarihleri arasnda e-Devlet üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi araclyla elektronik ortamda yaplacak.

MSB VE GENELKURMAY 173 PERSONEL ALIMI GERçEKLETRECEK

Milli Savunma Bakanl (MSB) ve Genelkurmay Bakanl ile Kuvvet Komutanlklarna çeitli unvan ve branlarda 173 personel alnacak.

Milli Savunma Bakanl Harita Genel Müdürlüüne mülakat snav sonuçlarna göre, aç (2), çocuk eitimcisi (2), garson (1), grafiker (2), hizmetli (1), istatistikçi (1), mal sorumlusu (6), memur (6), bilgisayar mühendisi (10), çevre mühendisi (1), endüstri mühendisi (1), jeoloji mühendisi (2), oför (1), bilgisayar teknikeri (3), bilgisayar programlama teknikeri (1), mekatronik teknikeri (2), matbaa teknikeri (3), acil tp teknisyeni (2), marangoz teknisyeni (1), klima teknisyeni (1), kaynak teknisyeni (1), oto teknisyeni (2), elektrik güç kayna teknisyeni (1), oto boyama teknisyeni (1), elektrik teknisyeni (1), terzi (1), uzman (11), berber (1), hesap sorumlusu (2), koruma ve güvenlik görevlisi (1) ile veri hazrlama ve kontrol iletmeni (5) olmak üzere 76 personel atamas yaplacak.

MSBye ise avukat (6) ile veri hazrlama ve kontrol iletmeni (2) olmak üzere 8 personel alm yapacak. Genelkurmay Bakanl da boyac/badanac (2), svac/fayansç (2) kalorifer teknisyeni (1), elektrik güç kayna teknisyeni (1), kaynak teknisyeni (1) ve marangoz teknisyeni (1) olmak üzere 9 personel istihdam edecek.

Söz konusu unvan ve branlar için adaylar bavurularn 30-31 Ocak tarihleri arasnda https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrim içi olarak gerçekletirecek.

Bu arada sözlü snav sonuçlarna göre MSB bünyesindeki milli savunma uzman yardmcl kadrolarna 44, Genelkurmay Bakanl bünyesindeki silahl kuvvetler uzman yardmcl kadrolarna 10, Kara Kuvvetleri Komutanlndaki silahl kuvvetler uzman yardmcl kadrolarna 10, Deniz Kuvvetleri Komutanlndaki silahl kuvvetler uzman yardmcl kadrolarna 8, Hava Kuvvetleri Komutanlndaki silahl kuvvetler uzman yardmcl kadrolarna ise 8 personel alnacak.

Bavurular, 29 Aralk ile 30 Ocak tarihleri arasnda https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrim içi yaplacak.

ULATIRMA VE ALTYAPI BAKANLII 2 UZMAN YARDIMCISI STHDAM EDECEK

Ulatrma ve Altyap Bakanl sözlü snav ile denizcilik uzman yardmcl kadrosuna 2 personel alm gerçekletirecek.

Adaylar bavurularn e-Devlet araclyla https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapacak.

Bavurulara ilikin bilgiler bakanln www.uab.gov.tr/duyurular internet sayfasnda yer alacak.

TSE SÖZLEMEL 7 BLM PERSONEL ALACAK

Türk Standardlar Enstitüsü (TSE) Kurumu sözlü snavla çeitli pozisyonlarda sözlemeli 7 biliim personeli istihdam edecek.

Adaylar bavurularn 6-20 Ocak tarihleri arasnda https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden gerçekletirecek.

BÜYÜKçEKMECE BELEDYES 2 PERSONEL ALIMI YAPACAK

stanbul Büyükçekmece Belediye Bakanl sözlü snav sonucuna göre 2 müfetti yardmcs kadrosuna memur alacak.

Adaylar 31 Ocak ile 4 ubat tarihleri arasnda istenen bavuru belgeleri ve snav bavuru formu ile birlikte Büyükçekmece Belediyesi nsan Kaynaklar ve Eitim Müdürlüüne bizzat bavuracak.

Sözlü snav 23 ubat çaramba günü saat 10.00da Büyükçekmece Belediyesi hizmet binasnda gerçekletirilecek.

SERKA 3 UZMAN PERSONEL ALACAK

Merkezi Kars olan Serhat Kalknma Ajans (SERKA) sözlü snav sonuçlarna göre, Ar, Ardahan, Idr ve Kars illerinin kalknmasna ve gelimesine hizmet etmek ve katkda bulunmak isteyen, yenilie ve geliime açk, analitik düünebilen, deien çalma koullarna uyum salayabilen, hizmet ve kalknma bilinciyle ve sorumluluuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 3 uzman personel istihdam edecek.

Adaylar bavurularn 21 Ocak ile 8 ubat tarihleri arasnda https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapacak.

Ana Sayfaya Git