Kamuda binlerce kişiye iş fırsatı!

Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu.

Haberler 02.12.2020 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye genelinde pek çok ehirde devlete bal kurum ve kurululara binlerce personel alnacak. Bata bakanlklar olmak üzere pek çok kamu kuruluu, sözlemeli personel, memur ve içi almlarn duyurmaya balad. Devlet kademelerinde memur olmak isteyenler için kamu kurumlarnda yaynlanan ilanlar büyük frsat. Hemireden salkç almna, polis akademisi bavurularndan içi almna pek çok kadroda personel almlar gerçekletirilecek.

SALIK BAKANLII 12 BN SALIKçI ALIYOR!

Salk Bakanl tara tekilat hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Snav (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafndan yaplacak merkezi yerletirme ile toplam 12.000 sözlemeli salk personeli alacak. Salk Bakanlnn 12 bin salk personeli alm ilan Resmi Gazetede yaymland.

Resmi Gazetede yaymlanan 12 bin salkç almna ilikin Salk Bakanl personel alm ilanna göre, biyalog, çocuk geliimcisi, dil ve konuma terapisti, diyetisyen, ebe, fizyoterapist, hemire, i ve upra terapisti, odyolog, perfüzyonist, psikolog, salk fizikçisi, sosyal çalmac, salk teknikeri ve salk teknisyeni kadrolarnda alm yaplacak.

Adaylar tercihlerini, 1 Aralk 7 Aralk 2020 tarihleri arasnda tercih klavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYMnin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numaras ve ifresini girerek yapmaya balad.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Tercih ilemleri, ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yaplacak. Adaylarn tercih ilemleri için klavuzu dikkatlice incelemeleri gerekiyor.

8 BN POLS ADAYI ALINACAK!

Polis Akademisi (PA) Bakanlna bal Polis Meslek Eitim Merkezlerine (POMEM) 2019 veya 2020 yl KPSS puanna göre 6 bin 400 lisans, 1.600 ön lisans olmak üzere toplam 8 bin örenci alm yaplacak. Adaylar, 08-21 Aralk 2020 tarihleri arasnda https://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet ifresi ile giri yaparak ön bavurularn yapabilecekler. ÖSYM tarafndan lisans mezunlar için yaplan 2019 veya 2020 yl Kamu Personeli Seçme Snavlarnn birinden P3 puan türünden en az (60,00), önlisans mezunlar için yaplan 2020 yl Kamu Personeli Seçme Snav P93 puan türünden en az (65,00) ve üzeri puan alanlar arasndan 06/06/2015 tarihli ve 29378 sayl Resmi Gazetede yaymlanarak yürürlüe giren Polis Meslek Eitim Merkezleri Giri Yönetmeliinde belirtilen dier artlar tamak kaydyla lisans ve önlisans mezunu örenci alm yaplacak. nternet üzerinden ön bavuru yapacak adaylar tarafndan snav bavuru ücreti 150.00 TL olarak belirlendi.

HAZNE VE MALYE BAKANLII 1800 PERSONEL ALACAK!

Hazine ve Maliye Bakanl, 300 defterdarlk uzman yardmcs ile 1500 defterdarlk uzman istihdam edecek. Hazine ve Maliye Bakanlnn internet sitesinde yer alan duyuruya göre, personel almlarnda yazl ve sözlü snav yaplacak. Bavurular, 21-31 Aralk 2020 tarihleri arasnda Hazine ve Maliye Bakanl internet sayfas (www.hmb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yaplacak. Elden veya posta yoluyla yaplan bavurular kabul edilmeyecek.

Yazl snav, 31 Ocak 2021 günü saat 10.00da Ankarada olacak. Yazl snava girmeye hak kazanan adaylarn isimleri ile nerede snava gireceklerine ilikin listeler Bakanln internet sayfasnda, yazl snav tarihinden en az 10 gün önce ilan edilecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLII (OGM) 826 ç ALACAK!

Tarm ve Orman Bakanl tara tekilat kadrosuna 826 içi alm yapacak. Tarm ve Orman Bakan Bekir Pakdemirli yapt açklamada, Alm yaplacak 826 içi, KUR üzerinden gerekli artlar tayanlar arasndan kura ile belirlenecek. Dolaysyla almda mülakat olmayacak dedi. Bavurularn hangi tarihlerde alnaca henüz duyurulmad. Bavurular KURun resmi internet adresi üzerinden gerçekletirilecek. Bavuru yapacak olan adaylar, KURun https://esube.iskur.gov.tr/ sayfas üzerinden bavurularn yapabilecek.

ADALET BAKANLII 400 MEMUR ALIYOR!

Adalet Bakanl 400 memur alyor. Adalet Bakanl Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüü idare memuru örencisi alm bavurular balad. Bavuru yapacak adaylar, 11 Aralk 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar Ar Ceza Cumhuriyet Basavclklarna bal bilgi ilem ube müdürlükleri, eflikleri ve bürolarna bizzat bavuru yapabilecek.

KIYI EMNYET GENEL MÜDÜRLÜÜ 67 PERSONEL ALIYOR!

Ky Emniyeti Genel Müdürlüü deniz trafik operatörü, klavuz kaptan, 2. kaptan, 2. mühendis, büro personeli ve gemici kadrolarnda 67 personel alacak. Bavurular bavuru süreci içerisinde Türkiye Kurumu (KUR) web sayfasndan ya da Türkiye Kurumu Hizmet Merkezlerine ahsen gidilerek bavuru yaplabilecek.

KÜLTÜR VE TURZM BAKANLII 42 PERSONEL ALACAK!

Kültür ve Turizm Bakanl personel alm yapacan duyurdu. Kültür Bakanl bünyesinde çeitli unvanlarda görevlendirmek üzere KPSS puan esas alnarak toplamda 42 personel alnacak. Alnacak adaylar, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve bünyesinde bulunan Atatürk Aratrma Merkezi, Türk Dil Kurumu, Atatürk Kültür Merkezi ve Türk Tarih Kurumunda istihdam edilecek.

TÜK EN AZ LSE MEZUNU 16 EHRDE 40 ç ALIYOR!

Türkiye statistik Kurumu (TÜK) Bakanl, merkez ve tara tekilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 40 içi alm yapacak. Türkiye statistik Kurumu Bakanl 40 kiilik kadro almn Ankara , Adana , Denizli, Diyarbakr , Erzurum, Hatay, stanbul, zmir, Kayseri , Kocaeli, Konya, Malatya, Siirt, Samsun, Trabzon, Zonguldak ileri için yapacak. Adaylar, sürekli içi kadrolarna ilikin ilana Türkiye Kurumu (https://www.iskur.gov.tr), Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl (https://kamuilan. ailevecalisma.gov.tr/) ve TÜKin (www.tuik.gov.tr) internet sayfasndan ulaabilecek.

Ana Sayfaya Git