Kamyona çarptı

Mardin-Diyarbakır karayolunda otomobil, aynı yönde giden kamyona arkadan çarptı. Kazada iki kişi öldü,

Haberler 09.10.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayn yöne giden kamyona arkadan çarpan otomobildeki ayn aileden 2 kii öldü, 2 kii de yaraland.

Kaza, akam saatlerinde Mardin-Diyarbakr karayolunun 10uncu kilometresindeki Akres geçidi mevkisinde meydana geldi. Osman Deviren yönetimindeki 48 VM 794 plakal otomobil, ayn yöne giden Abdulkadir Cebir yönetimindeki 47 KM 040 plakal kamyona arkadan çarpt. Kazada, otomobil sürücüsü Osman Deviren ile 2 yandaki olu Ömer Faruk yaralanrken, ei 28 yandaki Ayegül ve kz Dicle Devran ise yaamn yitirdi.

HBAR ÜZRNE MÜDAHALE

hbar üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma, polis ve salk ekipleri sevk edildi. Araçta skan yarallar ve cesetler, ekiplerin youn çabas sonucu çkarlabildi. Osman Deviren ve olu Ömer Faruk, hazr bekleyen ambulansla Mardin Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd. Anne ve kznn cesetleri ise ayn hastanenin morguna kondu. Kapanan karayolu, kazaya karan araçlarn kaldrlmasnn ardndan yeniden ulama açld.

OTOMOBL DEVRLD

Kaza, öleden sonra anlurfa- Suruç karayolunun 20nci kilometresinde meydana geldi. Kent merkezi yönüne ilerleyen zzetin Akaltun yönetimindeki 63 B 5304 plakal otomobil, kontrolden çkp arampole devrildi. Kazada sürücüsü Akaltun ile otomobilde bulunan ve isimleri örenilmeyen 3 yaraland. Yarallar, ihbarla gelen salk görevlilerinin ilk müdahalesinin ardndan ambulansla Eyyübiye Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alnan yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi.

BATMAN YOLUNDA KAZA

Kaza Kozluk ilçe çkndaki Pisyar köprüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapan zrhl polis arac ilçe çkndaki Pisyar köprüsü çknda sürücüsü ve plakas örenilemeyen otomobil ile çarpt. çarpmann etkisiyle yola savrulan iki araçta bulunan 2si polis 5 kii yaraland. Yarallar olay yerine gelen 112 ambulanslar ile Kozluk Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git