Kan donduran cinayette detaylar ürküttü

Adana’da 17 yaşındaki bir kişi geçtiğimiz günlerde silahla vurarak öldüren Emrah B.’nin cinayeti, kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle işlediği açıklandı.

Haberler 16.08.2017 - 14:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada 17 yandaki bir kii geçtiimiz günlerde silahla vurarak öldüren Emrah B.nin cinayeti, kzna tecavüz ettii gerekçesiyle iledii açkland.

Adanada 17 yandaki M.R.Y.yi i yerinde servis aracna binerken 4 el ate ederek öldüren Emrah B.nin cinayeti, M.R.Y.nin kz F.N.B.ye tecavüz ederek hamile brakt için iledii ortaya çkt. yerinde saldrya urad. Olay, önceki gün merkez ilçe Yüreire bal Yavuzlar Mahallesindeki Kla Caddesi üzerinde bulunan bir i yerinde meydana geldi. ddiaya göre; teknik servis eleman olarak çalan M.R.Y., teknik bir arzay gidermek amacyla kendisine verilen adrese doru yola çkmak için i yerinden çkp servis aracna bindi.

M.R.Y., çalt i yerine ait 01 GK 306 plakal aracn arka ksmna binip, yola çkmak üzereyken, bir anda elindeki silahla aracn arka kapsn açan Emrah B., Sen kzma tecavüz ettin, senin yüzünden psikolojik tedavi görüyor diye bararak gencin üzerine 4 el ate etti. Katil zanls, polis tarafndan yakalanrken, M.R.Y. ise kaldrld hastanede yaamn yitirdi.

Ana Sayfaya Git