Kan donduran ifade

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde Ziya Pirdal (28), evde bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Özlem Pirdal'ı (25) bıçaklayarak, öldürdü. Olay sonrası kaçan Ziya Pirdal, polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen Pirdal'ın, “Dün akşam 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve çocuklarım uyuyordu. Eşimi uyandırdım. 'Çocuklar benden mi ?'dedim. ‘Çocuklar senden' dedi. Darp ettim. Bu sırada çocuklar uyandı. Mutfaktan bıçağı alıp, önce boğazını kestim daha sonra bıçakladım” dediği öğrenildi.

Haberler 18.02.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 03.30 sralarnda, Cumayerindeki apartman dairesinde meydana geldi. Marangozluk yapan Ziya Pirdal, dün akam 23.00 sralarnda eve geldi. Ei Özlem Pirdal uyandrd önce darp etti daha sonra da bçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ziya Pirdal, Cumayeri Asayi Büro Amirlii ekipleri tarafndan gözaltna alnd.

BU çOCUKLAR BENDEN M DEDM DAHA SONRA ÖLDÜRDÜM

ki çocuunun annesi ei Özlem Pirdal öldüren Ziya Pirdal ifadesinde, Özlemle 2014 ylnda severek evlendim. Bu evliliimizden 2 çocuumuz oldu. Her aile de olduu gibi ufak tefek tartmalarmz oldu. Özlem çocuklara bakard, ev hanmyd. Öle saatlerinde i yerime gittim. Akam ise 23.00 sralarnda eve geldim. Eim ve çocuklarm ayn yatakta uyuyorlard. Eimi uyandrdm. Beni aldattndan üpheleniyordum. Bu nedenle çocuklarn benden olup olmadn sordum. Bana Hayr öyle bir ey yok. çocuklar senden dedi.

ÖNCE BOAZINI KESTM SONRA SIRTINDAN BIçAKLADIM

Bunun üzerine eini darp etmeye baladn anlatan Pirdal, çocuklar uyand. Mutfaa gittim. Ekmek bçan aldm ve çocuklarmn yannda önce boazn kestim daha sonra da srtndan bçakladm. Bça da srtnda braktm. Daha sonra da çocuklarm alp evden çktm. Eimi öldürdüüm için piman deilim. çocuklarn benden olmadn düünüyorum dedi. fadesinin ardndan Ziya Pirdal savcla sevkedildi. 2 çocuu ise Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü görevlilerine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git