Kan donduran ifade: Ceren öldüyse bıçak görevini yapmıştır

Ordu'da balerin Ceren Özdemiri bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç hakkında hazırlanan 13 sayfalık iddianamenin detayları ortaya çıktı.

Haberler 14.12.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Polise verdii ifadelere ek olarak savclkta da ifadesi alnan Arduçun, Emniyette verdiim ifadeler dorudur. Ben Ceren Özdemirin ölüp ölmediini merak ediyorum. Hastanede yatt söyleniyor, böyle bir durumda nasl ölebilir. Ölmü ise bçak görevini yapmtr. Ben Ceren Özdemiri olay gecesi rastlant sonucu gördüm. Kendisine baktmda belki güzel olmasndan ve benim ona sahip olabilecek maddi durumum, sosyal konumum olmamasndan kaynakl, belki güzel giyinmesinden benden daha güzel artlarda yaamasndan kaynakl, belki de göz göze geldiimizde bana bakndan huylanarak kendisini öldürmeye karar verdim. Kendisini takip ettiim srada çantasn da öldürdükten sonra alabileceimi düündüm dedi.

ÖLDÜRÜYORUM, MUTLU OLUYORUM

Ceren Özdemiri öldürmeden önce takip edip öldüremedii baka bir kadn öldürmeyi düünürken yakalandn da anlatan Özgür Arduç, Yakalanmasaydm onu da öldürecektim. Ceren Özdemirin ölmesi nedeniyle piman deilim, üzülemiyorum, elimde olmadan öldürüyorum ve mutlu oluyorum. Ben stanbuldayken sevdiim kedilerin ban tala eziyordum, hatta bir tanesinin kalbini çkarmtm ifadelerini kulland.

ÖNCE SLAH VE ETER ARAMI

Katil zanlsnn, firarn birinci gününde cezaevinde yatan bir arkadann einden silah almak için Ulubey ilçesine gittii, ancak kadnn tepki göstermesi üzerine ehir merkezine geldii, Cereni öldürdüü 3 Aralk günü ise saat 16.00 sralarnda bir veteriner kliniine gidip, hayvanlarn bayltaca yalanyla eter almaya çalt da ortaya çkt.

KEDLER ÖLDÜRMÜ

Katil zanls ifadesinde, stanbulda yaad tarihlerde sevdii kedileri bçaklayarak öldürdüünü hatta bir kedinin kalbini çkardn da söyledi.

DNA NCELEMES E KAPAINDAN YAPILDI

Cinayetin ardndan çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisin, katil zanls Özgür Arduçun henüz kimlik bilgileri belirlenmeden, bir ie kapan yere attn belirledii,

güvenlik kamera görüntülerinden kapa bularak DNA profil testi yapt da ortaya çkt.

SAVCILIK FRAR BLDRM YAPMI

Katil zanls Özgür Arduçun, Ordu Açk Cezaevinden 1 Aralkta gece 00.15te yaplan saymda kald odada bulunmadnn anlalmas üzerine ayn gün gerekli firar bildirimlerinin yapld, savclk tarafndan hakknda yakalama karar çkarld da iddianamede yer ald.

Ana Sayfaya Git