Kanal D'den ihraç edilen İrfan Değirmenci sektör değiştirdi! İlk Karşıyaka'da artist olacak

Kanal D'de sabah programını sunan İrfa Değirmenci hakkısa son karar çıktı. Referandum sürecinde Kanal D'deki görevinden ayrılan ünlü anchorman İrfan Değirmenci'nin yeni programı belli oldu. İrfan Değirmenci bundan böyle ‘Anne Ben Artist Oldum’ isimli oyunla hikaye anlatacak.

Haberler 23.07.2017 - 17:07 Son Güncelleme : 24.07.2017 - 01:38

Kanal Dde sabah programn sunan rfa Deirmenci hakksa son karar çkt. Referandum sürecinde Kanal Ddeki görevinden ayrlan ünlü anchorman rfan Deirmencinin yeni program belli oldu. rfan Deirmenci bundan böyle Anne Ben Artist Oldum isimli oyunla hikaye anlatacak.

Gelimelerle ilgili Twitter adresinden açklama yapan Deirmenci, öyle dedi:

Toplan size bir haber vereceim. Bu sezon hiçbir kanalda yokum. TV haberciliine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bk. Hayatm TVde deil sahnelerde sürdüreceim. Epeydir biriken öykülerimi arklar eliinde size takdim edeceim. Annemin de olurunu aldm. ovumuzun ismi de Anne ben artist oldum. ki perde müzikli tek kiilik gösteri. çok eleneceiz söz. Dertleip stres atacaz beraber. çok heyecanlym. Anne Ben Artist Oldumu ben yazdm, ben oynayacam. Bu kez patron yok daha dorusu patron sizsiniz.

Deirmenciye Kanal Ddeki haber programnda da elik eden Erturul Albayrak da destek oluyor. lk oyun ise 15 Austosta zmir Karyakada oynanacak.

RFAN DERMENC KMDR?

rfan Deirmenci, 3 Kasm 1977 tarihinde Antalyada domutur. Antalyal emekçi bir babayla stanbullu bir annenin en küçük çocuu olan rfan Deirmenci, ortaokul ve liseyi TED Ankara Kolejinde okuduktan sonra Ankara Üniversitesi letiim Fakültesinden mezun oldu.

rfan Deirmenci, Ocak 1996 ylnda Ankara Ostim TVde televizyonculua balad ve burada 3 yl çalt. lk canl yaynlarn 19 yanda yapan rfan Demirci, 25 Ekim 1999 tarihinde Ali Krca ekibine katlarak atvye geçti. 17 Eylül 2001 tarihinde Star TVye, 30 Austos 2003 tarihinde CNN Türke, 5 Eylül 2005 tarihinde Mehmet Ali Biranddan gelen teklifte Kanal Dye geçti. 30 Haziran 2007 tarihinde Fox TVye geçti ve çalar Saat programn 1 Nisan 2010 tarihine kadar sundu.

rfan Deirmenci, çok sevdii öretim üyesi Ahmet Taner Klal bir suikaste kurban gidince dönemin ünlü tartma program Siyaset Meydanna üniversitedeki sralardan ayaa kalkp yaam hakkn savunan bir konuma yaparak, dikkatleri üzerine çekti. Atv Ankara Bürosunda temsilci Baki ehirliolunun teklifiyle televizyon muhabirliine balad. Ali Krca ekibiyle birlikte Cem Uzann Star Televizyonuna transfer oldu.

rfan Demirci, 3 Mays 2010 tarihinden beri Kanal Dde Günaydn programn sunmaktayd fakat yönetim tarafndan referandumda Hayr diyeceini açklamasndan sonra görevine son verildi.

RFAN DERMENCNN EV KURUNLANDI

Siyasi düüncesini meslek ilkelerine aykr bir ekilde açklad gerekçesiyle iinden uzaklatrlan rfan Deirmenci, o aamadan sonra Hayrclar cephesine katlm ve gittii pek çok yerde de insanlarla bir araya gelerek referandumda Hayr çkmas için çalmalarn sürdürmütü.

Siyasi görüünü açklamaktan ve bunun için çalmaktan geri durmayan rfan Deirmencinin evi geride braktmz akam kurunland. Sosyal medya hesabndan yaad olayn fotoraflarn paylaan sunucu polisin inceleme yapt srada çektii karelere; Sabaha kar evim kurunland. Polis inceledi saolsun, zabt tutuldu. Serseri kurun ihtimali üzerinde duruyorlar. yiyim. Telalanmayn notunu dütü.

Ana Sayfaya Git