Kanal Urfa’nın acı günü!

Yerel kanal Urfa'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru COVİD-19'dan hayatını kaybetti!

Haberler 26.09.2020 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa merkezli olarak uydudan yayn yapan Kanal Urfa TVnin yönetim kurulu bakan brahim Toru (44), koronavirüs tedavisi gördüü Gaziantepte hayatn kaybetti. Öte yandan, brahim Torunun 14 gün önce Twitter hesabndan, Covid 19 testimiz maalesef pozitif çkt. Tedavimizi hastanede geçireceiz Tüm dostlardan dua beklerim. mesajn paylat görüldü.

anlurfada çeitli sektörlerde i yaamn sürdüren, ayn zamanda Kanal Urfa isimli televizyon kanalnn da yönetim kurulu bakan olan brahim Toru, 11 Eylülde rahatszlannca Balklgöl Devlet Hastanesinde tedaviye alnd.

Toru, durumunun arlamas üzerine Gaziantepteki özel bir hastaneye sevk edildi. anlurfann sevilen simalarndan olan i insan Toru, gece geç saatlerde doktorlarn müdahalesine karn kurtarlamad. Gaziantepte ilemlerinin ardndan yaknlar tarafndan teslim alnan brahim Torunun cenazesi, defnedilmek üzere anlurfaya götürüldü.

Eyyüp Peygamber Camisinde ikindi namaz sonras klnan cenaze namaznn ardndan Toru, Harran Kap Aile Mezarlna defnedildi.

Cenaze törenine anlurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül, Toru ailesi ve yaknlar katld.

14 GÜN ÖNCE BU FOTORAFI PAYLAMI...

Öte yandan brahim Toru 11 Eylülde Twitter hesabndan Covid 19 testimiz maalesef pozitif çkt. Tedavimizi hastanede geçireceiz Tüm dostlardan dua beklerim. mesajn paylat görüldü. brahim Toru, 1 hafta önce de Instagram hesabndan Hastanede covid 19 tedavimiz 9. Günde devam ediyor ateim 41:8 den bazen normal seviye baz aralklarla 39:20 kadar çkyor virüs cigere inmi intihap ve zatüre çevirdi bi kaç gün daha hastanede yatacaz dualarnzla inallah daha iyi olacam... paylamnda bulunmutu.

Ana Sayfaya Git