Kanserli anneye uzanan yardım eli

Ak Partili Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ergani ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki kanser hastası Filiz Yıldırım'ı evinde ziyaret ederek moral aşıladı,ayrıca nakdi destekte bulunarak tedavi süreci ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlattı.

Haberler 20.11.2020 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplumun dezavantajl ve farkl kesimlerine dikkat çeken Merkez Balar ilçesi AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, takdir toplayan örnek bir davrana daha imza att.

Görevindeki 20 ayda ilçe merkezinde 300 binden fazla vatanda ile temas kuran ve pandemi süreci dahil her gün 4-5 aileyi ziyaret ederek sorunlarna çözüm arayan,salad desteklerle vatandalarn gönlünde taht kuran Beyolu,bu kez Erganide ikamet eden kanser hastas anneye yapt ziyaret ve verdii destekle alk ald. ki çocuu ile beraber Adnan Menderes Mahallesinde kiralk evde yaamaya tutunmaya çalan Filiz Yldrma geçmi olsun temennilerini ileten Beyolu,bir süre sohbet ettii 33 yandaki anneden hastal hakknda bilgi ald.

HER TÜRLÜ DESTE VERECEZ

Konuma srasnda zaman zaman duygulu anlar yaayan Beyolu,hastaln aslnda Allahn insanlar için bir sabr imtihan olduunu dile getirerek Filiz Yldrm teselli edip moral verdi.

Beyolu,Yldrm ailesine her türlü destei salayacaklarn dile getirerek yüzlerini güldürdü.

Beyolu,Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoann selamn getirerek moral vermeye gayret ettik ve bu zorlu süreçte yalnz olmadklarn aktardk.Hastalk, hepimiz için bir sabr ve dayanma imtihandr.Bu kardeimiz inallah bu süreci atlatp çok sevdii ve uruna her zorlua katland iki yavrusuyla beraber hayata dört elle sarlacaktr.Biz de elimizden gelen her türlü destei sunacaz dedi.

BZ RAZI ETTNZ, ALLLAH DA SZDEN RAZI OLSUN

Bakan Beyoluna teekkür eden Filiz Yldrm,Diyarbakrdan kalkp buraya kadar geldiniz.Moral ve destek verdiniz. Sizlere minnettarz. Biz sizden raz olduk,Allah da sizden raz olsun. Bu anlaml davrannzn herkese örnek olmasn diliyorum ifadelerini kulland. Beyolunun kanser hastas aileye yapt ziyarete Ak Parti Ergani lçe Bakan Frat Dolu da katld.

Ana Sayfaya Git