Kaplumbağalar saldırır mı demeyin! İşte Caretta caretta saldırısı

Sosyal medya da caretta caretta saldırısı en çok konuşulan konu olurken, Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde, 12 mil uzaklıktaki Orak Adası’nda, denizde caretta caretta'ların saldırısına uğradıklarını söyleyen 6 kişi yaralandı. Yaşaan bu olay akabinde de uzmanlar uyarılarda bulundu.

Haberler 12.08.2017 - 01:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medya da caretta caretta saldrs en çok konuulan konu olurken, Mulann Bodrum lçesinde, 12 mil uzaklktaki Orak Adasnda, denizde caretta carettalarn saldrsna uradklarn söyleyen 6 kii yaraland. Yaaan bu olay akabinde de uzmanlar uyarlarda bulundu.

Mulann Bodrum lçesinde, 12 mil uzaklktaki Orak Adasnda, denizde caretta carettalarn saldrsna uradklarn söyleyen 6 kii yaraland. Deniz Kaplumbaalar Aratrma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) yetkilileri ise, Doal ortamda yaayan ve vahi olarak nitelendireceimiz bu hayvanlar, insanlarn elle beslemesi sonucu sürekli beklenti içinde oluyorlar. Karn ackan hayvanlar, yiyecek beklentisinde olduu için insanlara yaklayorlar, yiyecek bulamaynca da saldryorlar. Günlük tura çkanlar yiyecek vermesinler dedi.

Ana Sayfaya Git