Karısını, kızını ve komşusunu vurdu!

Kağıthane'de, bir kişi henüz belirlenemeyen bir nedenle, oturduğu binanın girişinde esnaflık yapan bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra eve giderek karısı ve kızını vurdu. Saldırgan olayın ardından sokakta havaya ateş açtıktan sonra taksiye binerek kaçtı. Babası tarafından kafasından vurulan kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haberler 07.03.2020 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Hamidiye Mahallesi ehit Hasan Kaya Sokakta saat 12.40ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobilini sokaa park ettikten sonra evine doru yürüyen evket ç., oturduu binann giriinde koltuk döeme ii yapan Bülent Yarar iyeri önünde görünce yanna gitti. evket ç., herhangi bir ey söylemeden belinden çkard tabancayla Yarara ate etti. Bülent Yarar, bir kurunun karnna isabet etmesi sonucu yaralanarak yere ylrken, evket ç., binann birinci katndaki evine çkt. evket ç., burada da kz Selinin kafasna bir el ate ederken, kendisini engellemeye çalan kars Yeteri de karnndan ve srtndan yaralad. Olayn ardndan sokaa çkan evket ç., silah seslerini duyarak dar çkan komular korkutmak için havaya birkaç el ate ettikten sonra bir taksiye binerek olay yerinden kaçt.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

çevre esnafn ve komularn haber vermesi üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Anne Yeter ile kz Selin (18), ambulansla, Bülent Yarar ise bir otomobille çevre hastanelere kaldrld. Babas tarafndan kafasndan vurulan Selin ç.nin salk durumunun ciddi olduu örenildi. Olay duyup evin önüne gelen aile yaknlar alayarak, baygnlk geçirdi. çevredekiler aile yaknlarn sakinletirmeye çalt. Polis saldrdan sonra kaçan evket ç.nin yakalanmas için çalmalara balad.

Silah seslerini duyarak dar çktn belirten sokak sakinlerinden Atilla Karamustafa Ben darya çktmda birisi yerde yatyordu. Vurulmutu. Kimin vurduunu görmedim. Vurulan bir arabaya atp gittiler. Genç bir kzmz vurulmu onu da ambulans ald götürdü. Benim üzüldüüm ey, böyle eylerin olmas. nallah rabbim yarallara ifa versin dedi.

Ana Sayfaya Git