Kara Sevda final ne oldu ve Kara Sevda Zeynep (Hazal Küçükköse) yeni dizisi Rüya konusu

74 bölüme Çarşamba akşamları damgasını vuran Kara Sevda Final ne oldu sorusu geçtiğimiz gün yayınlanan Kara Sevda final bölümünden sonr çok merak edildi. Öyle ki Kara Sevda final bölümü seyredemeyen milyonlarca izleyici, internetten kara sevda final ne oldu? kara sevda final nasıl bitti

Haberler 22.06.2017 - 23:48 Son Güncelleme : 23.06.2017 - 01:08

74 bölüme Çaramba akamlar damgasn vuran Kara Sevda Final ne oldu sorusu geçtiimiz gün yaynlanan Kara Sevda final bölümünden sonr çok merak edildi. Öyle ki Kara Sevda final bölümü seyredemeyen milyonlarca izleyici, internetten kara sevda final ne oldu? kara sevda final nasl bitti diye aratrd. Nihan Kemal ölümsüz aknn kara nokta ie oktaland Kara Sevda’da Emir, Kemal’in sonunu da kendi sonunu da döenm, mayn ile sonlandrd. Çaramba akamndan sonra herkes az açk kald. eklenmeyen bu son karsnda herkes tepkisini gösterirken, en azndan birinden birinin yaamas gerektii yorumlar sosyal medya da konuuldu. 

KARA SEVDA 74. FNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Emir’in plan sonras onun tuzana düen Kemal ve Nihan 21 Haziran’da ekrana veda edecek dizide birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bir kez daha gösterecekler. Kemal’in maynl bölgeye girmesini istemeyen Nihan, “Beni az da olsa seviyorsan lütfen gelme” diyerek gözyalar içerisinde kalacak. Nihan’n bu sözlerine ramen ölümü göze alan Kemal, araziye dalarak Nihan’ kurtarmaya çalacak. Kollarn açarak sevdii kadna doru ilerleyen Kemal, araziye döeli maynlardan birisine basarak ölüm tehlikesi ile karlaacak. Öte yandan Nihan ve Kemal’in çocuklarna yazdklar iirin damga vuraca bölümde krlarda koan Deniz büyümü ekilde gösterilecek

KARA SEVDA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pasaportlarla birlikte sahile giden Emir, burada Zeynep ile son kez vedalaacak ve Kemal’i telefonla arayacak. “Bu i burada biter Kemal, Emir’den intikamn alamazsn ve Emir bey gider” yorumunda bulunacak. Emir’in telefonda kendisine söyledii sözlerin ardndan çlgna dönen Kemal ise bilgisayarlar yere atarak parçalayacak. Sevilen dizide Emir’i ne yaparak Kemal’i bu kadar çok kzdraca ise gelecek bölümde ortaya çkacak.

KARA SEVDA ZEYNEP’N YEN DZS

Kara Sevda’nn final yapmasnn ardndan Rüya ile ekranlara ara vermeden devam edecek olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni dizisinin ilk fragman yaynland.

Dizide Elif karakterine hayat verecek olan Küçükköse, Ceyhun Mengurolu’nun canlandrd Bulut karakteriyle zorlu ilikisini ekrana tayacak.

ite, Rüya’nn konusu...

Birbirlerinden ayr sosyal snflara ait, kiiliklerinin arasnda uçurumlar olan, ama buna ramen kaderin birletirdii henüz 20’li yalarnn ortalarnda olan Elif ve Bulut’un imkansz aklarnn hikayesi... Yapmcln Gold Film / Faruk Turgut’un yapt, yönetmen koltuunda Cemal an’n oturduu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengirolu, Ula Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler elik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tantm yaynland. ki gencin zorluklarla dolu ak hikayesinin ekrana gelecei dizinin tantmnda Bulut ve Elif’in gözleriyle konutuu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnc’ndaki büyülü atmosferin ekrana tand sahnelerde Bulut’u güzelliiyle etkileyen Elif’e “yaadn bütün aclar unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakk vardr, kapat gözlerini” dedii sahne izleyicilerden tam not ald.

Dier oyuncularn isimleri açklanmasna ramen canlandracaklar karakterler ise henüz duyurulmad.

RÜYA DZS HAKKINDA

Yeni dizi Rüya, birbirlerinden ayr sosyal snflara ait, kiiliklerinin arasnda uçurumlar olan, ama buna ramen kaderin birletirdii henüz 20’li yalarnn ortalarnda olan Elif ve Bulut’un imkansz aklarnn hikayesini anlatyor. Yaz sezonu itibariyle ekranlardaki yerini alacak olan Rüya’nn barollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengirolu paylayor. kiliye kadroda Ula Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler elik ediyor. ddial bir oyuncu karosu olan Rüya’nn ilk tantm yaynland. ki gencin zorluklarla dolu ak hikayesinin ekrana gelecei dizinin tantmnda Bulut ve Elif’in gözleriyle konutuu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnc’ndaki büyülü atmosferin ekrana tand sahnelerde Bulut’u güzelliiyle etkileyen Elif’e “yaadn bütün aclar unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakk vardr, kapat gözlerini” dedii sahne izleyicilerden tam not ald.

HAZAL FLZ KÜÇÜKKÖSE HAKKINDA

Hazal Filiz Küçükköse, ELLE için objektif karsna geçti. Oyuncu, söyleide ei Tuan Tunal’nn sra d evlilik teklifini de anlatt:

“Eimle 2009’da sette tantk. Yapt en büyük sürpriz, evlilik teklifiydi. Bir gün setteyken beni arad, evi su bastn söyledi. Her eyi öylece brakp eve kotum.Kapy elinde frçayla açt. çerideyse rengârenk mumlar ve muhteem bir pasta. Ben ‘Ne oluyor burada?’ derken, ‘Kabul ediyor musun?’ diye sordu.

‘Neyi?’ dedim. Yüzüü çkard ve ‘Benimle evlenir misin?’ cümlesi çkt azndan. Alayarak ‘Evet’ dedim.” 

Hazal Filiz Küçükköse 9 ubat 1988 Mersin doumludur. Meslei gerei stanbul ilinde yaamna devam eden oyuncu Krkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü snfa kadar okumu daha sonra üniversiteye brakarak tekrar Üniversite snavna girmi ve Ankara Üniversitesi Kimya bölümünün kazanmtr. Eitimine  hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra meslei yerine oyunculuk yapmay düünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo arlnda olan Hazal Filiz Küçükköse Emir’in Yolu adl dizide rol aldktan sonra baka dizilerde oynamtr. Hazal Filiz Küçükköse 26 yanda Kova burcudur. Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunal ile Beni Affet dizisinde tanm ve ubat aynda evlenmitir.

Hazal Filiz Küçükköse’nin oynad diziler unlardr: Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yldz, Günahkar ve Kalbim seni seçti.

 Ceyhun Mengirolu hakknda

Ad Soyad  Ceyhun Mengirolu

Ya  30 (05.12.1986)

Boyu  1.80 m

Kilosu  78 kg

Burcu  Yay

Göz Rengi  Mavi

Eitim  Oyunculuk Eitim

Sevgilisi  Dilara Aksüyek

Doum Yeri  stanbul

Biyografisi

Ceyhun Mengirolu, 1986 ylnda stanbul ili’de domutur.

Eitimini oyunculuk üzerine tamamlamtr.

Modellik yapan Ceyhun Mengirolu, 2015 ylnda Ad Mutluluk dizisinde Eren karakterini canlandrmtr ve oyunculuk hayatna ilk adm atmtr.

Star Tv’de yaynlanan Paramparça dizisinde Deniz karakterini canlandrmaktadr.

Ana Sayfaya Git