Karaman'da sulama kanalına düşen 2 çocuk hayatını kaybetti

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde sulama kanalının yanında oynayan Mahmut Atmaca (8) ile ağabeyi Enes (11) sulama kanalına düştü. Akıntıyla birlikte gözden kaybolan çocuklardan Mahmut Atmaca'nın cansız bedeni 2 kilometre, ağabeyi Enes Atmaca'nın cesedi ise 20 kilometre uzaklıkta AFAD ve jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Haberler 24.06.2020 - 23:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karamann Ayranc ilçesinde sulama kanalnn yannda oynayan Mahmut Atmaca (8) ile aabeyi Enes (11) sulama kanalna dütü. Akntyla birlikte gözden kaybolan çocuklardan Mahmut Atmacann cansz bedeni 2 kilometre, aabeyi Enes Atmacann cesedi ise 20 kilometre uzaklkta AFAD ve jandarma ekipleri tarafndan bulundu.

Olay, saat 17.30 sralarnda Ayranc ilçesi, Saray köy de meydana geldi. Sulama kanalnn yannda oyun oynayan Mahmut ve Enes Atmaca kardeler, bir anda suya dütü. Bir süre suyun üzerinde kalan ii karde, ardndan akntyla birlikte gözden kayboldu.

Birlikte oynadklar arkadalar Mert Lokman (10), iki kardein suya dütüünü görünce yaknlarna bilgi verdi. Kardelerden Mahmut Atmacann cansz bedeni yaklak 2 kilometre uzaklkta tarm içileri tarafndan bulundu.

hbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve jandarma ekipleri Enes Atmacay arama çalmas balatt. Enes Atmacann cesedi ise 20 kilometre uzaklkta bulundu.

Suda boularak hayatn kaybeden iki kardein cenazesi otopsi için Ayranca Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Ana Sayfaya Git